VIDEO: Policistiem nākas dzīties pakaļ nepilngadīgiem jauniešiem

tautaruna.lv 15.aprīlis 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Policistu rokās nonākuši vairāki nepilngadīgi jaunieši, kuri ar nomas auto centušies pat aizlaisties no kārtībniekiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Dienas vidū gar Baložu ielās patrulējošas policijas patruļas degungalu aizslīdējis kāds zils koplietošanas auto, kuram turpat līdzās turējies pusaudzis uz mopēda.

Auto esošais pusaudzis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā un zināms, ka viņš ir nepilngadīgs, līdz ar to pie stūres atrasties nedrīkstēja. Ieraugot policiju, puisis metās bēgt mežā, taču tika notverts. Un apstiprinājās informācija, ka tieši viņš bijis pie nomas auto stūres.

Kārtības sargi uz notikuma vietu izsaukuši kolēģus no ceļu policijas un sākusies gaidīšana, kuras laikā inspektori lūguši aizturētos uzrādīt savas mantas. To apskates laikā vīri iepriekš blakus sēdošā jaunekļa somā pamanījuši aizdomīgu maisiņu, kas turpmākās sarunas laikā licis jauneklim atzīties, ka viņš šodien uzsmēķējis marihuānu.

Tādējādi zālītes smēķētājs tālāk nonācis Valsts policijas Baložu iecirkņa darbinieku rokās, savukārt nepilngadīgais šoferis nodots ceļu policistiem. Tomēr ar to viss nebeigsies, jo vēl jānoskaidro, kā tad 17 gadus vecais puisis ticis pie auto un uz kā vārda tad tas iznomāts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas