Covid-19 pandēmijas dēļ izjukuši Harija un Meganas plāni

Rita Lazda 15.aprīlis 2020, 19:51
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Koronavīrusa Covid-19 dēļ izjukuši arī Saseksu hercogu plāni. Izrādās, ka uz pāra pirmās atvases Ārčija dzimšanas dienu nevarēs ierasties citi karaliskās ģimenes pārstāvji, vēsta "Daily Star".

Iepriekš medijiem bija izdevies noskaidrot, ka Ārčija pirmajā dzimšanas dienā Megana un Harijs bija iecerējuši rīkot svinības, kurās klāt būs ģimenes locekļi, dēlēna brālēni un māsīcas, kā arī krustvecāki.

Tomēr, ņemot vēra noteiktos pārvietošanās aizliegumus ASV, izskatās, ka uz svinībām nevarēs ierasties pat Ārčija vecmāmiņa Dorija.

Jau vēstīts, ka Harijs kopā ar sievu un dēlu atrodas Losandželosā, kur pavada pandēmijas Covid-19 pašizolācijas laiku.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Lielbritānijas prinča Harija dzīvesbiedre amerikāņu aktrise Megana Mārkla tikusi pie pirmā darba pēc paziņojuma par distancēšanos no karaļnama un ierunās studijas "Disney" dokumentālo filmu par ziloņiem, pavēstījusi studija.

Filma tiks laista klajā straumēšanas pakalpojumā "Disney+" 3.aprīlī. Tā būs viena no vairākām dabas tematikas filmām, ko studija laidīs klajā, atzīmējot Zemes mēnesi.

Filma seko līdzi ziloņu ģimenes 1600 kilometru garajam ceļojumam pāri Kalahari tuksnesim.

Harijs un Megana janvārī šokēja pasauli, paziņojot, ka turpmāk vairs nebūs karaļnama augstākās amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību.

Kopš pagājušā gada nogales viņi bāzējas Vankūveras salā, Kanādā, un oficiāli pārtrauks karaļnama pienākumu veikšanu 31.martā.

Pāris sūrojas, ka britu preses lielā uzmanība, kas dažkārt robežojusies ar vajāšanu, bijusi neciešama.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:36

Jaunākās diskusijas