Sipeniece-Gavare kļuvusi par krāpnieku upuri; uzrunā sabiedrību

Viktorija Gabrjuna 15.aprīlis 2020, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Populārā TV un radio dīva Baiba Sipeniece-Gavare sociālajā vietnē Instagram uzrunājusi savus sekotājus, atklājot, ka ierauta krāpšanas shēmā.

Baiba atklāj, ka viņas vārds tiek izmantots tievēšanas līdzekļu reklāmā, taču patiesībā viņai ar tiem nav nekāda sakara.

"Man ir ļoti, ļoti svarīgs paziņojums. Jau kādu laiku "Facebook" tiek reklamēti medikamenti ar manu vārdu. Medikamenti, kas sola gan notievēšanu, gan atbrīvoties no parazītiem. Tad es ar šo paziņoju, ka man ar to nav nekāda sakara.

Es vērsos instancēs, kas apkaro kibernoziegumus. Izmeklējot šo notikumu, pēdas aizveda uz Krieviju. Tātad to visu dara Krievijas hakeri.

Krievijas valdība, protams, mums nenāks pretī un, vismaz šādā sakarā, neapkaros savus noziedzniekus, tāpēc man ir jāvēršas pie jums un jāsaka - mīļie, neuzķerieties uz šīs makšķeres. Šie tā saucamie medikamenti ir pat, iespējams, ļoti kaitīgi jūsu veselībai. Neiegādājieties viņus, sargiet sevi un citus!" pauž Sipeniece-Gavare.

View this post on Instagram

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Jāpiebilst, ka par līdzīgiem gadījumiem tika vēstīts jau iepriekš, kad dažādās mājaslapās un sociālajā tīklā “Facebook” masveidā tika reklamēts kārtējais tievēšanas “superlīdzeklis”. Ļaundaru mahinācijās tika ierauta televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare.

"Tur viss ir neatļauts, pilnīgi viss. Sākot ar manas sejas izmantošanu, it kā ar maniem “citātiem”, kas absolūti nav mani citāti. Un esiet, lūdzu, ļoti uzmanīgi. Notievēt ar kapsulām nav iespējams. Notievēt var tikai vienā veidā - mazāk ēst, vairāk kustēties," pauda Sipiniece-Gavare.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas