ACULIECINIEKA VIDEO: Rīgā notikusi iespaidīga policijas pakaļdzīšanās

tautaruna.lv 30.septembris 2018, 9:21
 
Mārtiņs Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Kāds sociālā tīkla instagram lietotājs dalījies ar video, kurā redzams, kā policijas ekipāža Rīgā netālu no "Arēnas Rīga" centusies notvert pārkāpēju.
Man likās, ka tikai filmās tā notiek!

"Man likās, ka tikai filmās tā notiek," aprakstot redzēto, norāda kāds ieraksta komentētājs. Uzņemtajos kadros redzams, ka netālu no "Arēnas Rīga" kāds auto bēg no likumsargiem, kuri pārkāpējam nekavējoties dzenušies pakaļ. Tiesa, video noslēgumā nav fiksēts, vai pārkāpēju izdevies apstādināt un notvert.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@dtp_latvia) on

Atgādināsim, ka 2017.gada martā mediji ziņoja par vēl kādu iespaidīgu pakaļdzīšanos Rīgā, kad piecas policijas ekipāžas centās notvert motociklistu.

Toreiz policijas ekipāža Pārdaugavā pamanījusi motociklu, kurš atļauto 70 kilometru vietā traucies ar 140 kilometriem stundā lielu ātrumu. Uz policijas prasībām apstāties motocikla vadītājs nereaģēja un sākās bēgšana, kurā ātrums turpināja palielināties.

Motociklistam gan izdevās no policijas aizbēgt, taču pašvaldības policija nebojāto motociklu naktī uz otrdienu atrada Mārupes apkaimē, Kantora ielā. Motocikls pēcāk tika nogādāts Valsts policijas stāvlaukumā.

Par ātruma pārkāpšanu un nepakļaušanos policijas prasībām tika sākta administratīvā lietvedība. Par šādu ātruma pārkāpumu var piemērot 540 līdz 680 eiro lielu naudas sodu un tiesību atņemšana uz gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:50

Jaunākās diskusijas