Leģendārais mūziķis Virga pamodies koka dobumā

tautaruna.lv 30.septembris 2018, 14:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Latviešu rokmūziķis, dziesmu autors un leģendārās grupas "Līvi" dalībnieks Ainars Virga sociālajā tīklā facebook dalījies ar nedaudz amizantu stāstu.
Tikai nedaudz biju aizsnaudies Anijas tēta vītola dobumā, ka pēcāk knapi dabūju sevi laukā.

"Tikai nedaudz biju aizsnaudies Anijas tēta vītola dobumā, ka pēcāk knapi dabūju sevi laukā," pie sociālajā tīklā facebook ievietotas bildes norāda mūziķis. Publicētajā attēlā viņš patiesi redzams sēžot kādā liela koka dobumā.

Kamēr daži ieraksta komentētāji A.Virgu salīdzinājuši ar slaveno grāmatu tēlu Vinniju Pūku, kam arī reiz gadījies iesnausties kokā, tikmēr pats mūziķis atklājis vēl kādu faktu par savu dzīvi.

Kā izrādās, tad viņa mazbērnu uzvārds ir Vītols. Esot sagadījies tā, ka viņa meitas bērni, mūziķa mazbērni ir paša Jāzepa Vītola māsas mazmazbērni.

Vēl 2017.gada sākumā izdevums "Vakara Ziņas" vēstīja, ka gada sākumā leģendārais roka dziedātājs un par pēdējo līvu dēvētais Ainars Virga bija tik ļoti sasirdzis, ka nevarēja klātienē apmeklēt Ventspilī notiekošo "Muzikālās bankas 2016" balvu pasniegšanas ceremoniju, kā arī dienu iepriekš notiekošo grupas "Līvi un Buks" koncertu. Nu mūziķis atgriezies apritē un apgalvo, ka zāles un operācija viņam neesot vajadzīgas, jo viņš esot vesels.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:26

Jaunākās diskusijas