Celtnieki darbu laikā sūdzas par nepatīkamu smaku; ēkā atrod līķi

tautaruna.lv 30.septembris 2018, 10:33
 
SCANPIX
Kādā ēkā Jorkšīrā uzsākti remontdarbi. Tiesa, neilgi pēc darba sākšanas celtnieki sūdzējušies par ēkā jūtamo smaku. Tikai pēc neilga laika noskaidrojies, ka mājās sadalīšanās stadijā atrodas 49 gadus vecas sievietes līķis.

Kaimiņi likumsargus informējuši, ka jau vairāk nekā 20 gadus dzīvojusi kāda ģimene no Japānas. Tiesa, ģimenes locekļi nekad nav sarunājušies ne ar vienu no apkārtnē mītošajiem cilvēkiem.

Aizdomās par iespējamo nozieguma pastrādāšanu aizturētas 75, 46 un 51 gadu vecas mājas iedzīvotājas.

Šobrīd likumsargi skaidros, kādos apstākļos gājusi bojā 49 gadus vecā Rina Jusatake. Nav zināms, cik ilgi viņas līķis jau atrodas mājās. Aizdomās par iespējamo nozieguma pastrādāšanu aizturētas 75, 46 un 51 gadu vecas mājas iedzīvotājas. raksta "The Sun".

Policija uzsver, ka šobrīd izmeklēšanā lūdz arī iedzīvotāju palīdzību. Tiek meklēts ikviens, kurš pēdējo mēnešu laikā runājis ar nogalināto Rinu.

Vietējie iedzīvotāji esot šokēti par notiekošo, norādot, ka iepriekš klīdušas dažādas runas par ģimeni, tomēr neviens nav spējis iedomāties, ka allaž mierīgājā apkārtnē kādreiz risināšoties šādi notikumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas