Konspirāciju teorijā atklāts neticams fakts par princesi Diānu

tautaruna.lv, Rita Lazda 30.septembris 2018, 16:17
 
SCANPIX
ASV žurnāls "The Globe" atklājis neticamu konspirāciju teoriju par traģiskajā autoavārijā dzīvību zaudējušo princesi Diānu.

Žurnāls apgalvo, ka vien astoņu mēnešus pirms pasaulē nāca princeses Diānas un prinča Čārlza vecākais dēls Viljams, piedzimusi Diānas meita, kurai dots vārds Sāra, vēsta "The Sun". Lai gan minētais fakts šķiet neticams, medijs esot tam atradis, viņuprāt, ticamu skaidrojumu.

Karaliene Elizabete II pieprasījusi, lai topošajai dēla sievai tiek veikts auglības tests.

Neilgi pirms princis Čārlzs paziņoja par saderināšanos ar Diānu, karaliene Elizabete II pieprasījusi, lai topošajai dēla sievai tiek veikts auglības tests. Tā laikā ārsts izņēmis Diānas olšūnu, kas vēlāk to izmantojis mākslīgās apaugļošanas laikā, kas veikta viņa sievai.

Sāra dzimusi 1981.gada oktobrī. Žurnāls arī apgalvo, ka viņiem izdevies sazināties ar princeses Diānas meitu. Aptuveni 20 gadu vecumā traģiski gājuši bojā viņas vecāki, pēc kuru nāves atrasti dokumenti, kas apliecinot, ka viņa pasaulē nākusi pēc mākslīgās apaugļošanas procedūras. Laikā, kad viņa mēģinājusi atrast savus bioloģiskos vecākus, Sāra saņēmusi vēstuli, kurā norādīts, ka labāk būtu, ja viņa pārceltos uz dzīvi ASV.

Kā zināms, tad princese Diāna gāja bojā traģiskā autoavārijā 1997.gada 31.augustā. Viņas un prinča Čārlza laulībā dzimuši divi dēli- Viljams un Harijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas