VIDEO: Jūtūberis testē, kā garšo 30 centus vērts IKEA hotdogs un leģendārās gaļas bumbiņas

tautaruna.lv 30.septembris 2018, 14:25
 
Ekrānšāviņš no video
Šī gada 30.augustā tika atvērts pirmais IKEA lielveikals Latvijā. Atvēršanas dienā to apmeklēja teju 20 tūkstoši cilvēku. Kamēr vieni sajūsminās par tajā atrodamo plašo preču klāstu, tikmēr citi skaidro, kā tad garšo IKEA veikalā esošā bistro ēdieni.

Latvieši jūtūberis Jeins pavisam nesen publicējis video, kurā saviem sekotājiem klāsta, kā tad garšo, piemēram, 30 eiro centus vērtais hotdogs un leģendārās gaļas bumbiņas.

Jau vēstīts, ka IKEA Rīga veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru. Šeit apmeklētāji var iegādāties vairāk nekā 8000 preču mājokļa labiekārtošanai, no kurām gandrīz 3000 preču maksā mazāk nekā 10 eiro. IKEA veikals arī piedāvā restorānu ar 450 sēdvietām, IKEA Bistro, kas populārs ar hotdogiem un saldējumu par 0,30 eiro, kā arī Zviedrijas pārtikas preču veikalu, kur apmeklētāji var iegādāties tradicionālus zviedru virtuves ēdienus, piemēram, gaļas bumbiņas, lasi, kanēļmaizītes.

IKEA Rīgas veikals atrodas pie Rīgas robežas (Biķeru ielā 2, Dreiliņos, Stopiņu novadā) Juglas un Biķernieku ielas krustojumā un 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas