Fani paziņo, kas liecina, ka Megana Mārkla gaida bērnu

tautaruna.lv 30.septembris 2018, 11:15
 
SCANPIX
Lai gan britu karaļnams nav paziņojis oficiālo vēsti par to, ka prinča Harija sieva Megana gaida mazuli, karaļpāra fani kārtējo reizi izteikuši pieņēmumus par to, kas liecinot, ka ģimenē gaidāms pieaugums.
Karaļnama fani izskaitļojuši, kas liecina, Megana gaida mazuli.

Vēl pirms 19.maijā notikušajām laulībām ar princi Hariju un arī pirmajos pasākumos kā oficiālajai britu karaļnama pārstāvei, Saseksas hercogiene Megana bija redzama ar rūpīgi ieveidotiem lokainiem matiem. Pēdējos pasākumos viņas matu cirtas ir pilnīgi taisnas, un kā spriež kaismīgākie karaļnama fani, tad šī esot pazīme, ka hercogiene, iespējams, gaida mazuli.

Kā izrādās, tad fani ievērojuši, ka, piemēram, prinča Viljama sieva Ketrīna pirms oficiālajiem paziņojiem par gaidāmo ģimenes pieaugumu allaž esot mainījusi frizūru. Arī viņa pirms tam biežāk bijusi redzama ar lokās ieveidotām matu cirtām, savukārt pirms paziņojumiem par grūtniecību, publiskos pasākumos viņas mati bijuši taisni un izlaisti, norāda "The Mirror".

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas prinča Harija un viņa sievas Meganas kāzas notika šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni. Oktobrī abi dosies pirmajā oficiālajā vizītē uz Austrāliju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas