Smiekli līdz asarām - "Twitter" modelē jaunu TV kanālu; idejas gāž no kājām

tautaruna.lv 25.februāris 2023, 14:00
 
pixabay.com
Vairāk vai mazāk, bet visiem TV kanāliem ir viens standarts - nopietna pieeja nopietnām lietām un vairāk vai mazāk pārbaudīta informācija. Kāds "Twitter" lietotājs nācis klajā ar pavisam jaunu konceptu.

Jautrībai un ideju smelšanai "Twitter" ievietots ieraksts: "Modelēju jaunu, inovatīvu TV kanālu. Mērķauditorija: plaša. Kanāla mugurkauls: tiešraidē raidījuma moderators atbild uz skatītāju jautājumiem par slimībām, balstoties google meklējumu rezultātos. + visādu lētu sūdu reklāma ar pasūtīšanas iespēju pa tālruni."

Komentētāji ir atsaucīgi un iesaka savus variantus: "Es arī piesakos! Varētu būt atbildīgais par paziņojumu- kura tieši pēc kārtas ir šī gada diena."

"Tur vēl vajag raidījumu "Plakanās Zemes pierādījumi un kāpēc NASA to slēpj". Tad vēl alternatīvā vēsture:meklējot Satversmes oriģinālu."

"Kamēr TV moderators meklēs slimības cēloņus, ārstēšanas metodes googlā, zvanītājs varēs izmantot iespēju izteikties par brīvo tēmu."

"Es domāju, ka moderatora "pasūtīšanas" opcija tur varētu būt vispopulārākā nodarbe" "Tas būs, bet par maksu"

"Kāpēc ne? Bizness garantēts ar uzviju. Raidījuma viesus arī vajag aicināt-dziedniekus, taro kāršu licējus tur visādus-zīlēšana onlainā, zvanot uz maksas tālruni,piemēram"

"Neizmantots potenciāls. "ko ārsti tev nestāsta" tv pielikums."

"Apakšā titros vajag to sms iepazīšanos a la Askolds (57) no Apes meklē sev jaunu čaganiņu."

"Varu vadīt raidījumus “Nelielas operācijas mājas apstākļos” vai “Diagnostika tas ir viegli” ,esmu redzējis visas Dr. Haus sērijas."

"Ja googlē pretrunīgi risinājumi vai skatītājs norāda uz moderatora nekompetenci, tad moderators atbild " Ei dirst kompitentajs. Meklē pac""

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas