Sieviete brīdina par paštaisītām svecēm un uzrunā sveču lējējus

tautaruna.lv 25.februāris 2023, 10:30
 
Ekrānšāviņš
Tumšajos rudens, ziemas vakaros, Ziemassvētku laikā daudzi labprāt aizdedz sveces - tās rada patīkamu noskaņu. Taču....drošība pirmajā vietā, tāpēc Zanda facebook uzrunā līdzcilvēkus.
"Šī ziņa ir mājražotājiem - sveču lējējiem
Ar ko varētu beigties šis pasākums, kad dāvanā saņem skaistu sveci, kura ir izdekorēta ar mazām, sausām rozītēm?
Laime, ka tā dega pieskatīta. Eksperimenta pēc no galda tā tika pārvietota uz kamīnu un izbeidza eksistēt 15 minūšu laikā, kaut paredzēta bija vairākām stundām," raksta Zanda.
Antra: Jā. Es arī esmu redzējusi,kā šāda svece deg ar pieklājīgu liesmu,kūst,tek pa grīdu pāri trauka malām un turpina degt uz grīdas. Autore bija blakus.. Lai kāda mīlestība tajā ielikta,tā ir kā lāpa,ja nepaspēj noreaģēt..
Olita: Jā, tā notiek, arī es saņēmu ļoti skaistu dāvanu, un arī labi, ka biju klāt/ Arī skaistās sveces akmens un koka atdarinājumi taisa lielas ziepes.
Guna: Mana skaistā svece, ko saņēmu dāvanā, identiska un uzvedās tieši tāpat. Nez vai gatavotāji paši zin. Bet nu skaista un smaržoja, un tās ogas un augi, skaista jau bija
Iveta: Šis gadījums liek domāt, ka sveču radītājs nav testējis savu sveci. Ja būtu to darījis/usi, tad būtu veiktas izmaiņas dekorēšanā, un pircējam/dāvanas saņēmējam šādi skati nebūtu jāpiedzīvo. Labi, ka svece tiek pieskatīta, kas arī tiek norādīts brīdinājuma uzlīmēs kā atgādinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:15

Jaunākās diskusijas