Pēc 16 stundu ilga lidojuma pasažieri atskārš, ka atgriezušies sākumpunktā

tautaruna.lv 25.februāris 2023, 20:30
 
unsplash.com
Vairāki desmiti lidmašīnas pasažieri piedzīvoja vilšanos, kad pec 16 stundu ilga lidojuma nonāca nevis savā galamērķī, bet gan atpakaļ vietā no kuras izlidoja, vēsta "UPI".

Lidmašīna pacēlās no Jaunzēlandes un tai bija paredzēts doties uz Ņujorku.

Lidojums bija ilgs, aptuveni 16 stundas. Par lielu pārsteigumu, lidmašīnai nosēžoties, pasažieri atskārta, ka ir atgriezušies sākumpunktā.

"Air New Zealand" aviokompānija komentē neparasto situāciju. Kā izrādās, tad aptuveni astoņas stundas pēc lidmašīnas izlidošanas no lidostas, piloti saņēma ziņu, ka tai nav iespējams nosēsties Ņujorkas lidostā, jo tur noticis negadījums. Izcēlies ugunsgrēks, kas radīja milzu elektroapgādes traucējumus. Pirmais terminālis, kur bija paredzēts nolaisties lidmašīnai, tika slēgts.

Aviokompānija kopā ar pilotiem pieņēma lēmumu atgriezties atpakaļ Jaunzēlandē.

Kā min aviokompānijas pārstāve, tad lidmašīnas novirzīšana uz citu ASV lidostu nebija iespējama."Novirzīšana uz citu ASV lidostu nozīmētu, ka lidmašīna paliktu uz zemes vairākas dienas, ietekmējot vairākus citus regulāros pakalpojumus un klientus," laikrakstam "New Zealand Herald" sacīja aviokompānijas pārstāve.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas