Viegla nauda! Uzņēmums piedāvā piepelnīties ikvienam, kam garšo siers

tautaruna.lv 28.janvāris 2023, 13:30
 
unsplash.com
Gultas matraču apskatnieki savā mājaslapā izteikuši pavisam neparastu piedāvājumu. Viņi aicina cilvēkus pieteikties unikālam pētījumam, kā rezultātā var pavisam viegli nopelnīt 1000 ASV dolārus.

"UPI" vēsta, ka mājaslapa "Sleep Junkie", kurā var atrast infromāciju par dažādiem gultas matračiem, piedāvā iespēju ikvienam interesentam piedalīties unikālā pētījumā.

Lai iegūtu 1000 dolārus, pētījuma dalībniekiem īsi pirms gulētiešanas būs jāēd dažādi sieri. Tik vienkārši!

"Sleep Junkie" meklē piecus cilvēkus, kuri ir gatavi par naudu pirms gulētiešanas ēst piena produktus. Pētījuma mērķis ir pārliecināties mīta patiesumu - ja pirms gulētiešanas ēdīsiet piena produktus, tad jums sapņos rādīsies murgi.

Pieciem laimīgajiem pētījuma dalībniekiem būs jāseko līdzi savai miega kvalitātei un pēc pamošanās jāaizpilda anketa. Anketā būs jānovērētē miega kvalitāte, enerģijas līmenis visas dienas garumā, kā arī jāapraksta, kas tika redzēts sapnī.

"Mēs apzināmies, ka ne tikai murgi var izjaukt labu miegu, tāpēc vēlamies noskaidrot, vai pastāv saistība starp dažādiem siera veidiem un citiem simptomiem, kas var likt jums naktī slikti gulēt," saka "Sleep Junkie" pārstāve Doroteja Čembersa.

Pētījums ilgs trīs mēnešus. Pieteikumu pētījumam var iesniegt līdz pat 10. februārim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas