Krievijas elite no Maskavas aizmukusi uz siltajām zemēm

tautaruna.lv 28.janvāris 2023, 14:00
 
Pixabay.com
Krievijas elite laiskojas siltajās zemēs, vēsta UNIAN.

Krievijas Federācijas pirmo personu biznesa lidmašīnas turpina lidot uz dienvidu kūrortiem, neskatoties uz to, ka Jaungada brīvdienas ir beigušās. Ramzans Kadirovs pēdējās nedēļas laikā paguva apmeklēt gan Bangkoku, gan Dubaiju. 24. janvārī viņa lidmašīna "Airbus A319" pacēlās no Groznijas un pēc dažām stundām nolaidās Taizemes galvaspilsētā. Kadirova 80 miljonu dolāru laineris tur palika nākamās divas dienas. 26. janvāra rītā lidmašīna Airbus A319 no Bangkokas aizlidoja uz Dubaiju. Pēc žurnālistu domām, Kadirovam šajā valstī ir sava villa.

Dmitrijs Medvedevs, savukārt, iemīlējis Turcijas piekrasti. 9. janvārī, viņa laineris "Bombardier Global" nolaidās Turcijā. Medvedevs paspēja pasauļoties Turcijas pludmalēs. Viņa laineris Turciju pameta 13. janvārī.

Krievijas Federācijas ministrs Deniss Manturovs pēdējo nedēļu laikā ar savu "Superjet" apmeklēja Sočus, Permu un Maskavu. Bet Jaungada brīvdienām Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas vadītājs izvēlējās Turciju - 3. janvārī viņa lidmašīna nolaidās Stambulā un uzturējās tur 9 dienas. Viņa lidmašīna atgriezās Maskavā tikai 12. janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas