Trīs dienas februārī, kas var nest neticamu veiksmi

tautaruna.lv 28.janvāris 2023, 16:30
 
Freepik
Astrologi atklāj, kad veiksmi var ķert aiz astes un kādus datumus noteikti nevajadzētu palaist garām 2023.gada februārī, jo ​​tie ir tie, kas būs piemēroti jauniem sasniegumiem, raksta portāls "Unian".

Spoguļa datums - 2.februāris

2. februārī varēsi uzlādēties ar jauniem spēkiem. Šis spoguļdatums nes daudz labas enerģijas. Astrologi iesaka dienu izmantot maksimāli, jo īpaši atklājas slēptās cilvēka spējas.

Pārbaudiet savu intuīciju, mēģiniet riskēt. Neticama veiksme var radikāli mainīt dzīvi uz labo pusi. Var arī sapņot un izteikt vēlmes, taču svarīgi visu skaidri vizualizēt un pārdomāt. Uzrakstiet plānu, izveidojiet vēlmju karti.

Venēra un Marss nesīs veiksmi - 5. februāris

Astrologi uzskata, ka 5. februārī Venera un Marss atradīsies Zemei visizdevīgākajā pozīcijā. Cilvēki sajutīs spēka pieplūdumu un varēs gāzt kalnus.

Turklāt 5. februāris nesīs veiksmi mīlas lietās. Cilvēki, kuri meklē otro pusīti, var tādu atrast. Un tie, kas ir gaidījuši kādu atzīšanos vai bildinājumu, beidzot to var saņemt tieši šajā dienā.

Merkurs pāriet Ūdensvīra zīmē - 11. februāris

Astrologi šo dienu uzskata par īpaši veiksmīgu. Tā palīdzēs atklāt jaunus talantus, iegūt vērtīgas zināšanas un rast savstarpēju sapratni.

Droši plānojiet sarunas ar vadību un tikšanās ar nozīmīgiem cilvēkiem 11. februārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas