Meitene pie policistiem vēršas ar īpašu lūgumu; likumsargi nepaliek atbildi parādā

tautaruna.lv 28.janvāris 2023, 14:30
 
unsplash.com
Rodailendas štata policija šomēnes saņēma neparastu vēstuli no kādas jaunas meitenes. Vēstulē meitene lūdza policijai veikt nopietnu izmeklēšanu, vēsta medijs "UPI".

Jaunā dāma policistiem nosūtīja cepumu paliekas un nograuztu burkānu, aicinot pārbaudīt, vai ar šiem kārumiem decembra izskaņā ir mielojies Ziemassvētku vecītis.

Meitene aicināja policiju veikts DNS pārbaudi, lai uzzinātu patiesību, vai viņas mājās 25. decembrī ir patiešām viesojies Ziemassvētku vecītis.

Kemberlendas pilsētas policijas priekšnieks Metjū J. Bensons atzinīgi vērtē jaunās dāmas centību noskaidrot patiesību. "Viņa paveica milzīgu darbu, iesaiņojot savus pierādījumus. Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu viņai atbildes."

Kā skaidroja policijas priekšnieks, tad lietiskie pierādījumi ir nodoti Rodailendas štata Veselības tiesu ekspertīžu nodaļai, lai tā veiktu analīzes.

Lai apmierinātu meitenes ziņkārību, policisti viņai ir sniegušus "neapgāžamus" pierādījumus, ka Ziemassvētku vecītis tik tiešām svētku vakarā ir viesojies viņas rajonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas