FOTO: Kas par atmiņām! Atradums grāmatplauktā sajūsmina soctīklus

tautaruna.lv 7.janvāris 2023, 16:00
 
Pixabay
Jau sen Latvijā norēķiniem izmantojam eiro. Taču daudziem vēl mājās stāv neizmainīti lati. Aktīvākā apmaiņa pret eiro notika 2013.gada nogalē un 2014.gada laikā, kad kopumā tika apmainītas latu banknotes un monētas 954 miljonu vērtībā. Dažreiz, tā teikt, vecajai naudai sanāk "uzdurties" pa visam nejauši.

Ezis: Sen gan neesi to plauktu tīrījis .Manam tētim ar latu glabāšanu plauktos 90to beigās izgāja greizi - bija dabūjis burinieku par haltūru un ielicis starp grāmatām nebaltām dienām un peles bija sacikājušas gabaliņos

Andris: Nesen bija līdzīgi, kārtoju plauktu atradu omes tamborēto segu, to viņa man iedeva dažas dienas pirms nāves. Toreiz nodomāju, ak omīt, ko gan es ar šo sedziņu darīšu un protams iemetu plauktā. Visus šos gadus, pat nenojautu, ka viņa man patiesība ir atdevusi savu bagātību 1000 Ls

Esirkurlais: Es dažus gadus atpakaļ paķēru no kaut kad uzdāvinātas aploksnes 20 Ls un gribēju iet uz teātri. Mājinieku vērīgā acs pamanīja, ka tie ir Ls. Es tā arī ietu pirkt starpbrīža šampi ar latiem. P.s. mainīt netaisos, lai ir Ls.

Ulvis: Ej uz bodi, cik vien skaļi var noliec uz letes un saki - končas pa visu naudu!

Tikmēr "Latvijas banka" atgādina: Latu maiņa pret eiro iespējama klientu kasēs neierobežotā apjomā pēc maiņas kursa 0.702804 lati par 1 eiro. Pievērsiet uzmanību - no šodienas kases atrodas Pārdaugavā, Bezdelīgu ielā 3. Lūdzam paņemt līdzi pasi vai ID karti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas