5 zodiaka zīmes, kurām 2023. gadā veiksies mīlestībā

tautaruna.lv 7.janvāris 2023, 1:00
 
pexels.com
Astrologi prognozē, kurām zodiaka zīmēm šis gads būs mīlestības un jaunu aizraušanos pilns, vēsta "Astrotalk".

Vērsis

Gada sākums Vēršiem nebūs viegls. Liksies, ka mīlas frontē galīgi neveicas, taču nevajag nokārt galvu. Vasara Vēršiem būs mīlestības pilna, pastāv liela iespēja, ka šīs zodiaka zīmes vietuļie pārstāvji jūlijā atradīs brīnišķīgu cilvēku, mīlošu partneri. Savukārt tiem, kuriem ir nenopietnas attiecības, pastāv liela iespēja, ka vasarā šis attiecību modelis pārraugs kaut kā nopietnākā. Tikmēr tie Vērši, kuri ir nopietnās attiecībās, bet nav precējušies, šis būs īstais gads, kad ziemas periodā apprecēties.

Ūdensvīrs

2023. gadā Ūdensvīri atradīs savu dvēseles radinieku un pēkšņi iemīlēsies. Gada pirmā puse Ūdensvīriem būs ļoti kaislīga un interesanta. Svarīgi pievērst īpašu uzmanību tai personai, kuru sastapsiet gada pirmajā ceturksnī. Sākotnēji var nešķist, ka tas ir jūsu ideālais partneris, tomēr tā būs. Jūs būsiet prieka un laimes pilns, jo beidzot sastapsiet personu ar kuru jūs vieno cieša emocionāla saikne. Savukārt tie Ūdensvīri, kuri šobrīd ir visai nestabilās attiecības, tās var gada sākumā izjukt. Tomēr nevajag bēdāties, jo gada vidū jūs sastapsiet citu, daudz labāku partneri. Šis gads Ūdensvīriem būs patīkamiem randiņiem pilns.

Svari

Svariem šis būs īsts veiksmes gads. Tomēr svarīgi ir nekļūt pārgalvīgiem un nepakļauties citu spiedienam, jo maijā, jūnijā un jūlijā jums šķitīs, ka, iespējams, esošais partneris nav jūsu cienīgs. Tas ir tikai apmāns, esiet pacietīgi, visas problēmas nokārtosies un pēcāk jūsu attiecības kļūs vēl stiprākas. Par spīti dažādiem konfliktiem, tie tikai stiprinās jūsu attiecības. Tikmēr brīvajiem Svariem īpaša uzmanība jāpievērš aprīlim. Tas būs ideālais laiks, lai atzīstos mīlestībā savai simpātijai. Atklātība par savām jūtām vainagosies ar mīlošām attiecībām.

Lauva

Lauvas mēdz būt visai piesardzīgas, kad runa ir par attiecībām. Tomēr piesardzība būs jāmet malā sākot no aprīļa vidus. Šis būs īstais laiks, kad sastapt savu nākamo partneri. Atklājot savas patiesās jūtas un metoties jaunos izaicinājumos, tas vainagosies ar skaistām attiecībām. Aprīlī Lauvu dzīve nokārtosies. Tikmēr maijs būs īpaši kaislīgs un romantisks mēnesis. Nākamie mēneši Lauvām aizritēs ļot jauki. Savukārt nākot tuvāk novembrim jūsu attiecības ar jauno partneri pāraugs nākamajā stadijā.

Vēzis

Vēžiem šis būs mīlestības un romantikas pilns gads. Gada sākumā Vēži, kuri ir aizņemti, izjutīs jaunu degsmi pret savu partneri, attiecības kļūs kaislīgākas, romantiskākas un intīmākas, jūs kopā dosieties brīnišķīgā "piedzīvojumā". Šis būs ļoti nozīmīgs laiks jūsu attiecībās, pastāv liela iespēja, ka šajā laikā varētu tikt bildināta. Tikmēr brīvajiem Vēžiem gada sākums būs jautrs, viņi spēs saviļņot citu cilvēku prātus. Vēži nevarēs sūdzēties par uzmanību un komplimentiem. Tikmēr aprīlī un jūnijā pastāv liela iespēja, ka sastapsiet savu mūža mīlestību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas