Karaļnams meklē jaunu darbinieku; amats ļoti īpašs

tautaruna.lv 7.janvāris 2023, 11:22
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta
Vai jūs aizrauj karaļnama dzīve? Tad, iespējams, šis piedāvājums ir tieši jums. Karaļnams meklē jaunu darbinieku, vēsta "The Sun".

Karaļnams izsludinājis konkursu uz īpašu vakanci. Viņi meklē darbinieku, kas būs atbildīgs par pārtikas sagādi jeb kā teikts sludinājumā, tad jaunu iepirkumu un administrācijas asistentu.

Kā norādīts sludinājumā, tad pretendentam ir jāpiemīt ļoti labai gaumei.

Jaunajam darbiniekam ir jābūt gatavam strādāt mainīgos apstākļos, kā vēstīts sludinājumā, tad šajā amatā "nav divu vienādu dienu". Sludinājumā minēts, ka pats galvenais darba uzdevums būs nodrošināt, lai ēdieni banketiem vienmēr būtu pasūtīti līdz pat smalkākajai detaļai.

Jaunajam darbiniekam vajadzēs sadarboties ar piegādātājiem, lai iegādātos svaigus un kvalitatīvus produktus, kuri tiks pasniegti karaliskajai ģimenei un viņu viesiem. Darbinieks būs atbildīgs arī par to, lai citi viņa kolēģi ēd veselīgi.

Sludinājumā norādīts, ka darba devējs piedāvā "konkurētspējīgu" atalgojumu.

Tā, kā karaliskā ģimene mēdz uzturēties dažādās rezidencēs, tad arī laimīgajam darbiniekam būs iespēja paviesoties, piemēram, gan Sandringemas īpašumā, gan Vindzoras pilī, gan Bekingemas pilī.

Sludinājumā vēstīts, ka uz vakanto vietu var pieteikties ikviens, kas uzskata, ka spēs tikt galā ar lielo atbildību. Tomēr darbiniekam ir jāpiemīt šādām tādām īpašībām. Karaļnams vēlas, lai jaunajam darbiniekam būtu pieredze administratora amatā, kā arī jābūt zināšanām par kvalitatīvu ēdienu un dzērienu pasūtīšanu, jāpiemīt labām datorprasmēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:24

Jaunākās diskusijas