"Nekad nesatieciet savus varoņus." Jaunietis pamatīgi vīlies slavena šefpavāra attieksmē

tautaruna.lv 7.janvāris 2023, 18:05
 
Reuters/Scanpix/Leta
"Nekad nesatieciet savus varoņu." Ar šādu atziņu pie sociālo mediju lietotājiem vērsies "TikTok" lietotājs ar segvārdu Masala Bae, vēsta medijs "DailyStar".

"TikTok" lietotājs bija devies vakariņot uz pasaulslavenā pavāra Nurseta Gekčes jeb "Salt Bae" restorānu.

Pavārs savu slavu iemantoja pirms vairākiem gadiem, kad internetā publicēja video, kā sagriež steiku un to apkaisa ar sāli. Tieši pavisam orģinālais veids, kā viņš apkaisa steiku ar sāli, padarīja viņu ļoti slavenu.

Kā vēsta "TikTok" lietotājs, tad pavārs ir viņa varonis un viņš vienmēr ir vēlējies viņam līdzināties, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka viņš nolēma apmeklet slavenā šefpavāra restorānu. Resotrāns piedāvā īpašu iespēju apmeklētājiem sastapt slaveno pavāru aci pret aci. Atliek vien iegādāties steiku pa 600 ASV dolāriem un pie jūsu galdiņa pienāks pats šefpāvārs un to sagriezīs, apkaisīs ar sāli.

Šādu iespēju, sastapt vaigā savu varoni, izmantoja arī "TikTok" satura veidotājs. Tomēr par lielu pārsteigumu satikšanās nebija patīkama.

Pavārs devās pie viņa galdiņa, izdarīja visu iepriekš aprakstīto, bet tā laikā nevis pievērsa uzmanību klientiem, bet gan sarunājas pa telefonu ar austiņu palīdzību. Pēcāk jaunietis vēlreiz sastapa pavāru un veltīja vairākus atzinīgus vārdus, sakot, ka viņš ir viņu iedvesmojis un viņš cenšas līdzināties savam elkam. "Es no jums esmu iemācījies visu, veidoju tādus pašus videoklipus kā jūs, jo jūs esat mans iedvesmas avots. Jūs man palīdzējāt izveidot manu biznesu," jaunietis sacīja pavāram.

Neraugoties uz sirsnīgajiem vārdiem, šefpavāra atbilde bija visai strupa. Viņš sasita rokas un sacīja: “Izbaudi, ej!"

Kā sociālajā medijā atklāja jaunietis, tad slavenā šefpavāra attieksme viņu sāpināja un viņš vairs nav viņa varonis. "Nekad nesatiec savus varoņus," sacīja jaunietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas