Autovadītāja brīdina par kādu ceļa posmu Siguldas pusē

tautaruna.lv 7.janvāris 2023, 12:20
 
Pixabay
Karina vietnē "Facebook" brīdina citus autovadītājus par bīstamu ceļa posmu, kur savus spēkratus apskādējuši daudzi šoferi.
"Stāsts ir par ceļa posmu Sigulda-Vangaži. Ceļš bez apgaismojuma. Ceļa vidū milzīga bedre, protams nekādi apzīmējumi arī nebija. Par saviem bojājumiem nestāstīšu, bet meklējot savas mašīnas detaļas, atradu arī citu auto pazaudētās detaļas, arī salauztās ceļu zīmes, kas tika ieliktas bedrē. Tas nozīme ka neesmu es vienīgā tik neuzmanīga, bet runājot par ceļa drošību un kvalitāti. Es uzskatu, šai bedrei vajadzētu būt aizlāpītāi pat remontu darbalaikā, bet nekā, ietaupījums ir tikai ceļiniekiem, vieglāk iebāzt bedrē zīmi, nevis aizlāpīt. Bet kas nesis zaudējumus autovadītājiem?
Savus pienākumus katrs autovadītājs pilda godīgi, katru gadu izejot tehnisko apskati, maksajam nodokļus. Līdz Igaunijai mūs atdala vesela paaudze, bet šeit problēma zem deguna.
Viena fura šādu zīmi vienkārši nones nepamirkšķinot. Ja, un zīme parādījās pēc mana ceļa negadījumā atkal. Nevienam nezvanīju un nesūdzējos, laikam kāds cits aiz manis mēģināja pievērst uzmanību. Žēl, ļoti žēl cilvēku laiku, mantu, veselību.
Svešas detaļas atstāju ceļa mala, pastaigājot redzēju ne tikai dažādu auto disku “kalpakus”, bet arī priekšēja bufera apakšresti, miglas lukturi un protams divas salauztās bedre iepriekš ieliktās zīmes," raksta Karina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas