3 horoskopa zīmes, kuras nav lemtas ģimenei

tautaruna.lv 2.oktobris 2022, 9:20
 
pexels.com
Daudzu cilvēku lielākais sapnis ir atrast otro pusīti un reiz dibināt ģimeni. Tomēr ne visiem ir šādi mērķi. Citi cilvēki jūtas ļoti komfortabli bez ģimenes, bērniem. "Elite daily" astrologi nosauc trīs horoskopa zīmes, kuras nevēlas bērnus jeb nav lemtas ģimenes dzīvei.

Strēlnieks

Strēlniekiem patīk būt "brīvajiem putniem". Viņi ir īsti piedzīvojuma meklētāji. Citi varētu uzskatīt, ka ģimenes dibināšana ir piedzīvojums, taču ne Strēlnieki. Ģimenē viņi saskata "draudu" jeb to, ka viņu dzīve tiks ierobežota. Viņu dzīves prioritāte ir brīvība, spontanitāte un piedzīvojumi. Bērnu gadījumā viņiem savas dzīves prioritātes būtu jāmaina. Visbiežāk viņi to nevēlas.

Mežāzis

Mežāžiem ir skaidri savi dzīves mērķi. Viņi ir karjeristi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji darīs visu, lai gūtu panākumus. Viņi pat ir gatavi atteikties no ģimenes, lai tikai sasniegtu kāroto. Bieži vien Mežāži uzskata, ka ģimene, bērni var aizkavēt viņu izaugsmi. Ģimene un bērni var prasīt pārāk daudz laika un Mežāžiem tas nepatīk, jo tajā laikā viņi nevar pievērsties savai attīstībai.

Ūdensvīrs

Salīdzinot ar citām zodika zīmēm, Ūdensvīri ir visneatkarīgākā horoskopa zīme. Viņiem nevajag citus, lai zinātu savu vērtību. Viņiem nepatīk sabiedrībā noteiktās normas, viņi dievina izcelties. Tas var atspoguļoties arī jautājumā par ģimeni. Viņi tīri labi var iztikt bez bērniem un saistībām. Reizēm Ūdensvīrus tieši atbaida atbildība, kādu varētu nest bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 4

 
Anonīms
 

H2o pilnīgi neatbilst Jūsu murgiem

2.oktobris 2022, 22:24 Atbildēt

Cik nu palasu tos horoskopus, reti kad var saskatīt kādu atbilstību sev zināmiem cilvēkiem. Divi no maniem tuviniekiem ir viena horoskopa zīme ar divu dienu atstarpi, bet pēc rakstura ir pilnīgi pret polo, tā kā tas viss ir galīgas mułkības.

3.oktobris 2022, 6:32 Atbildēt

Par strēlniekiem galīgi garām. Cik pazīstu, visiem ģimene un bērni ir prioritāte.

3.oktobris 2022, 11:55 Atbildēt

Piekrītu Raimondai- mēs ar brāli abi esam Strēlnieki, un abi esam gatavi sevi atdot bērniem un mazbērniem jau vairāk kā 40 gadus diendienā :)

18.oktobris 2022, 9:07 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas