Nostradama pareģojums: drīzumā gaidāmas lielas pārmaiņas Lielbritānijas karaļnamā

tautaruna.lv 2.oktobris 2022, 12:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Slavenais franču aptiekārs, gaišreģis Nostradams vairakkārt ir pārsteidzis ar savām prognozēm, kuras ir piepildījušās. Kā ziņo mediji, tad Nostradams ir paredzējis visai interesantu notikumu attīstību Lielbritānijas karaļnamā, ziņo "The Sun".

Britu rakstnieks Mario Readings 2005. gadā uzrakstīja grāmatu par slaveno gaišreģi. Viņš grāmatā apkopojis un interpretējis vairākus gaišreģa dzejoļus.

Kā apgalvo rakstnieks, tad Nostradams ir prognozējis, ka Čārlzs kļūs par karali, taču viņa valdīšana nebūs ilga. Viņa vietā stāsies pavisam negadīts pēctecis.

Kā zināms, tad pēc karalienes Elizabetes II nāves, par karali ir kļuvis viņas dēls Čārlzs. Zināms, ka pēc Čārlza troni mantos viņa vecākais dēls princis Viljams.

Tomēr Nostradama pareģojumi vēsta, ka notiks negaidītais un par karali kļūs Harijs, prinča Viljama brālis.

Interpretējot Nostradama 1555. gadā sarakstīto dzejoli, rakstnieks min, ka Čārlzs būs spiests atteikties no troņa un to nodos jaunākajam dēlam. Viena no dzejoļa rindiņām vēsta: "Viņu aizstās vīrs, kurš nekad nedomāja kļūt par karali."

Čārlzs būs spiests atteikties no troņa, jo neizjutīs Lielbritānijas iedzīvotāju atbalstu. Tam pie vainas būs princeses Diānas krāpšana.

Rakstnieks apgalvo, ka Nostradams ļoti precīzi pareģoja karalienes Elizabetes II nāvi. Viņš bija rakstījis, ka 2022. gadā 96 gadu vecumā mūžībā dosies karaliene.

Nostradams jau iepriekš ticis slavēts par savām precīzajām prognozēm. Franču gaišreģis ir uzrakstījis 6338 pareģojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:51

Jaunākās diskusijas