VIDEO: sieviete šokā redzot, kā lācis naktī izdemolējis viņas automašīnu

tautaruna.lv 2.oktobris 2022, 19:40
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Sociālajos medijos ievietots video, kurā redzams, kā lācis izdemolējis automašīnu, kurā nejauši pavadījis teju septiņas stundas.

Medijs "UPI" ziņo, ka lācis ieslēgtā automašīnā, nevienam to nezinot, pavadījis sešas līdz septiņas stundas.

Kā stāsta automašīnas īpašniece Vikija Konstantīnī, viņa kopā ar draudzenēm bija devusies svinēt vecmeitu ballīti Kalifornijā.

Viņas atpūtās meža ielokā. Vikija bija novietojusi automašīnu pagalmā. No rīta kompāniju pamodināja neparastas skaņas, kas nāca no automašīnas puses.

Nezinot, kas notiek un neredzot, kas ir iekšā automašīnā, Vikija ar tālvadības pulti atslēdza vaļā bagāžnieku. Notika neticamais, no mašīnas laukā izlēca lācis.

Kā stāsta Vikija, viņa pamanīja, ka nelūgtais viesis nejutās priecīgs par "iesprūšanu" automašīnā. "Viņam bija putas pie mutes, kad viņš izkāpa laukā. Viņš, iespējams, bija ļoti dehidrējis, jo sabija tur diezgan ilgi. Viņš izmisīgi centās tikt laukā."

Vikijas mašīna pēc lāča apciemojuma ir pilnībā izdemolēta. Ir saplēsts viss salons, sākot no krēsliem, beidzot ar durvīm. "Es bieži saku, ka lācis apēda manu automašīnu. Tā ir iznīcināta."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:57

Jaunākās diskusijas