Cilvēki pikti: vai Latvijas robeža Krievijas pilsoņiem ir slēgta tikai teorētiski?

tautaruna.lv 2.oktobris 2022, 12:20
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Lai gan oficiālās varas iestādes apgalvo, ka Krievijas pilsoņi Latvijā ar tūristu vīzām netiek ielaisti, lidostā un uz robežām novērotais liek domāt citādi – Krievijas pilsoņu ierašanās Latvijā ir ikdienišķa parādība un nekāda reāla kontrole nenotiek.

@Nepareizais trešdienas vakarā ir nofilmējis divus busiņus ar Krievijas numuru zīmēm, kas no Lietuvas puses iebrauc Latvijā. Pilnīgi iespējams, ka busiņi šeit ieradušies legāli, taču cilvēkus soctīklos satrauc ne tikai nofilmētais gadījums uz Latvijas Lietuvas robežas, bet arī tūristu čatos rakstītās un soctīklos ievietotās sarakstes, kas apliecina, ka lidostā pilnīgi pietiek pateikt, ka esi ieradies, lai dotos tālāk un nekāda papildus pārbaude netiek veikta.

Cik vispār efektīvi var darboties Latvijas tiešās robežas slēgšana Krievijas pilsoņiem, ja viņi caur Somiju vai kādu citu valsti ir ieradušies Šengenas zonā, kurā iekšējās robežas nepastāv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 3

 
Anonīms
 

Lai tak brauc-Krievi arī cilvēki vien ir.Es arī labprāt pāris reizes gadā aizlaižu uz Krieviju-pa reizei uz Maskavu (patusēt ) un Sočiem(atpūtā ) un kaut kur pa ,,Zelta apli ,,.

3.oktobris 2022, 11:46 Atbildēt

Krievi nav cilvēki. Nu ja citas vietas pasaulē neinteresē, tad vajag tur dzīvot pārcelties. Es labprātāk ceļoju pa ASV

3.oktobris 2022, 14:41 Atbildēt
Beshenij Karasj > ing.na.bedikere

Amerika ir viena LIELA mēslu bedre !Krievijā cilvēki ir daudz atvērtāki un draudzīgāki! Man vēl no PSRS laika armijniekiem tur daudz draugu-labprāt apciemojam viens otru.Jāzin tikai kā pareizi nokļūt.

3.oktobris 2022, 14:57 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:49

Jaunākās diskusijas