Lai arī atmiņa lēnām sāk paliktināties jau ap 20 gadu vecumu, pirmās izmaiņas cilvēki var pamanīt vien ap 40 gadiem.
Lai palēlinātu smadzeņu novecošanās procesus, eksperti iesaka iekļaut uzturā konkrētus pārtikas produktus.
Ja vēlaties uzlabot atmiņu, uzturā vajadzētu iekļaut produktus, kas smadzenēm sniedz vērtīgās uzturvielas, piemēram, omega-3 taukskābes.
Omega-3 taukskābes ir būtiski svarīgas mūsu smadzenēm. Tāpēc eksperti iesaka ēst treknās zivis.
Tādas treknās zivis kā, piemēram, lasis, makrele, tuncis un siļķe, ir izcils omega-3 taukskābju avots.
Šīs taukskābes ne tikai sniedz labumu smadzeņu veselībai, bet arī sirdij!
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.