"Izspļaujiet no sevis Putinu"; Busulis vēršas pie faniem Krievijā

tautaruna.lv 25.marts 2022, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātājs Intars Busulis vērsies pie saviem Krievijas sekotājiem sociālās vientnes Instagram ierakstā.

I. Busulis publicējis attēlu ar komentētāju teikto par viņa ierakstiem.

Kāds soctīklu lietotājs ierakstījis, ka nesaprotot, kam mūziķis velta ierakstus sociālajos medijos, ja "Putins nelasa Busuļa ierakstus". Kāda, kā noprotams, latviete viņam atbildējusi, ka, visticamāk, šie ieraksti veltīti tādiem, kā komentāra autors, kurš sevi identificē ar Putinu. "Kad Intars vai kāds cits ko saka par Putinu, jūs uzskatāt, ka viņi runā par jums," norāda komentāra autore.

Pats Busulis pie publicētā attēla krievu valodā uzrunā sekotājus: "Labrīt, draugi... Sāciet... brīvi elpot... Izspļaujiet no sevis Putinu... viņš neļauj domāt saprātīgi... No sirds apsveicu tos, kuri to jau izdarījuši... Uzmanību - jautājums: kā jūtaties pēc tam, kad esat izlaiduši sātana pienākumu izpildītāju no smadzenēm un zemapziņas?"

Jau vēstīts, ka I. Busulis ir publiski paudis savu atbalstu Ukrainai un nosodījumu Putinam.

"Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar. Tāpat kā daudzi no jums. Esmu ticējis, ka mūzika, tāpat kā ekonomiskās saites, diplomātija palīdz veidot labākas attiecības un dod cerību labākai nākotnei, bet šobrīd ir jābūt absolūti skaidriem savos vēstījumos un darbos…" - soctīklos rakstīja mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas