FOTO: Kristīne Garklāva rada īpašu veltījumu Ukrainai

tautaruna.lv 25.marts 2022, 15:11
 
Kaspars Krafts/F64
Žurnāliste Kristīne Garklāva sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar īpašu veltījumu Ukrainai.
K. Garklāva dalījusies ar jau iepriekš publiskotu fotogrāfiju, kuru papildinājusi ar Ukrainas simboliku. Suns pār dzeloņdrātīm.

"Senā bilde jaunā veidolā. Mēs zinām, ka tam, kas notiek nav nekāda racionāla pamata un tieši tāpēc to ir tik neiespējami saprast. Ukraina katru dienu cieš neiedomājamas sāpes un mēs tai līdzi, jo šis ir karš, ko piedzīvojam mums blakus - caur bēgļu stāstiem, bildēm,video, draugiem, kas vēl ir tur… Pārņem milzu izmisums, redzot bērnus, kas tiek izcelti no drupām, cilvēkus, kas ar kailām rokām stājas pretim tankiem, cilvēkus, kas iesprostoti bunkuros.. Mēs esam cilvēciskas būtnes un to pieņemt ir grūti,... grūti pieņemt, ka paši nevaram tos tankus ar savām rokām apturēt un kaut ko darīt lai šausmas apstātos. Un tieši tā bezspēcības sajūta plosa gabalos.
Ir tiešām grūti priecāties par ikdienas lietām, bet tas par ko domāju ir- ai arī saprotam, ka karu nespējam apturēt, ir daudz, ko katrs varam darīt, lai palīdzētu. Un es tikai gribēju teikt, ka mani joprojām aizkustina visi labie darbi, ko cilvēki šeit dara. Un es zinu, ka Ukraina sadzird. Un es zinu, ka tas palīdz. Būtiski neaizmirst, ka neviena brīvība nav pašsaprotama. Arī mūsu. Un es zinu, ka Ukraina, tāpat kā manis pirms laika bildētais lecošais suns, pārlēks pāri dzeloņdrāšu žogam. Un, visticamāk, ne tikai pārlēks, bet arī pārraus to," pie attēla raksta žurnāliste.

Jāatzīmē, ka K. Garklāva par notikumiem Ukrainā aktīvi ziņo arī sociālajos medijos, daloties ar jaunāko informāciju par kara norisi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:01

Jaunākās diskusijas