Uzņēmējs Harkivā pārsteigts, kā vietējie glāba viņa iznīcināto biznesu

tautaruna.lv 25.marts 2022, 7:30
 
facebook.com
Uzņēmējam no Harkivas Aleksandram Davidenko, pateicoties pilsētas iedzīvotājiem, izdevies izglābt preces no sava raķešu uzbrukumā iznīcinātā veikala. Viņš dalījās ar šo stāstu savā Facebook lapā.

Uzņēmējs pastāstīja, ka saņēmis zvanu, ka viņa veikals Saltovkā ir iznīcināts raķetes trieciena dēļ. Zvanītāji - netālu esošās mājas iedzīvotāji - lūguši viņam atsūtīt kādu, kas paņem no veikala visu vērtīgo, un apliecināja, ka viņu apsargās.

Uzņēmējam, kurš tobrīd atradās Kijevā, ar brīvprātīgo palīdzību izdevās preces izvest no veikala.

"Ja tas nenotiktu ar mani, es nekad tam neticētu. Sabrukušajā Harkivā, no kurienes aizbraukuši daudzi cilvēki, kur nemitīgi krīt raķetes, daudzi ukraiņi nekavējoties atbildēja mūsu lūgumam absolūti svešiem cilvēkiem. Stundas laikā. Puiši - brīvprātīgie ieradās autobusos un bez naudas rūpīgi visu savāca un nogādāja mūsu norādītajā drošā vietā. Un parastie Harkivas iedzīvotāji, kaimiņu dzīvojamās mājas iedzīvotāji, visu šo laiku stāvēja svešas mantas sardzē," stāsta Aleksandrs.

Viņš uzsvēra, ka laikā, kamēr no veikala tika izkrautas preces, policija izsaukta trīs reizes. "Mūsu preču izvešanas laikā policija ieradās trīs reizes - viņus izsauca kaimiņu māju iedzīvotāji, kuri no logiem redzēja, ka kāds izved preces no iznīcinātā veikala, un baidījās, ka tie ir zagļi," viņš secināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:10

Jaunākās diskusijas