Vīrietis stāsta par grandiozām pārmaiņām pēc atteikšanās no alus

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 18:38
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāds Londonas iedzīvotājs vārdā Džeimss pastāstīja, kā trīs mēnešu laikā zaudējis 25 kilogramus, atsakoties no alus, kaloriju skaitīšanas un stingriem ēšanas ierobežojumiem. Viņa stāstu publicē Express.

Pēc Džeimsa teiktā, viņa svars sāka pieaugt vidusskolā, un līdz 26 gadu vecumam viņš bija sasniedzis 127 kilogramus. Ieraugot uz svariem trīsciparu skaitli, brits nolēma radikāli mainīt savu dzīvi. Vīrietis paskaidroja, ka pamazām mainīt ēdienkartoi viņam ir grūti, tāpēc viņš pēkšņi sāka stingru kaloriju skaitīšanu.

Džeimss ik dienu apēda 1500 kcal un drīz vien zaudēja 32 kilogramus. Viņš atzina, ka savu uzturu bijis grūti nosaukt par pareizu: viņš neēda brokastis, ēda sviestmaizes un dzēra daudz alus. Tiesa gan, nometis svaru, vīrietis ātri atgriezās pie ierastā dzīvesveida un drīz vien atguva zaudētos kilogramus.

Pēc vēl vairākiem līdzīgiem mēģinājumiem viņš nolēma izmēģināt citas svara zaudēšanas metodes. Viņš sāka ēst veselīgi un daudzveidīgi un atteicās no alus un kaloriju skaitīšanas.

Piemēram, vienu dienu brits brokastīs ēda grieķu jogurtu ar augļiem. Pusdienu ēdienkartē bija kokosriekstu piena biezeņa zupa, bet vakariņās bija pupiņu sautējums.

Daudzveidīgs uzturs bez stingriem ierobežojumiem palīdzēja vīrietim atbrīvoties no 25 kilogramiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas