Neticami! Latvijas iedzīvotājas sapnis piepildās tieši Ziemassvētkos

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 15:42
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Svētku laikā pamatīgu pārsteigumu piedzīvoja liepājniece Diāna Čučkova: pastaigājoties pa pludmali, viņa atrada pudeli ar vēstījumu, vēsta Latvijas Radio 4.
"Mēs devāmies uz Lietuvas pusi, prom no Liepājas. Pusceļā ieraudzīju jūras krastā guļam zaļu pudeli. Mans bērnības sapnis ir piepildījies! Visu bērnību domāju, ka varbūt atradīšu pudeli ar vēstījumu.

Pacēlu, paskatījos - tiešām vēstule un daži oļi. Redzējām, ka vēstule ir slapja, un baidījāmies atvērt pudeli, lai vēstule nesabojājas rokās. Izžāvējām uz radiatora, paskatījāmies, kas rakstīts un mēģinājām saprast, kādā valodā. Angļu. Trīs dienas vēlāk varējām atvērt pudeli un izlasīt, ka ziņas īpašnieks ir kāds Boriss no Vācijas. Spriežot pēc rokraksta, šo rakstījis 12 gadus vecs bērns. Domāju, ka vēstule ir piecus līdz desmit gadus veca," stāsta Diāna.

Ja atbilde uz vēstuli atradīs adresātu, tad meitene priecāsies iepazīties un stāsts turpināsies. Bet, ja zēns ir mainījis adresi un jaunie iedzīvotāji viņu nepazīst, tad palīgā nāks brīvprātīgie. Jelgavnieks Mārtiņš Zībergs jau desmit gadus veiksmīgi meklē cilvēkus visā pasaulē.

Izdzirdējis šo stāstu pa radio, viņš piedāvājās palīdzēt. Tikmēr ar Google palīdzību Diāna uzzināja, ka Boriss dzīvo privātmājā, kas ļauj cerēt, ka vēstule nepazudīs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas