Astroloģe atklāj, kas jādara, lai 2022. gadā piesaistītu veiksmi

tautaruna.lv 31.decembris 2021, 13:13
 
pexels.com
Astroloģe Tiana Atlasa intervijā 5-tv.ru sniegusi ieteikumus, kurās gaidāmajās jaunā gada dienās ir iespējams sev piesaistīt lielu veiksmi.

"Galvenais noslēpums ir tas, ka jaunajā gadā pirmās 12 dienas ir jānodzīvo maksimāli apzināti, īpašu uzmanību pievēršot 1., 4., 7. un 10. janvārim," atklāj astroloģe.

1. janvārī viņa norāda, ka ir svarīgi padomāt par savu personību pārvērtēt to, kas līdz šim ir traucējis un no kā jau sen sapņots atbrīvoties. Piemēram, liekais svars, slikti ieradumi, toksiskas attiecības, kaitinošas domas, vainas sajūta utt.

2. janvārī ir vērts izteikt finansiālās vēlmes un tās noteikti piepildīsies, ja tās nostiprinās ar pareizi uzzīmētu vēlmju karti. Šāda diena būs arī 8. janvāris.

3. un 9. janvārī jāsapņo par ceļojumiem uz tālām zemēm, bet 4. janvārī jādomā un vēlams arī jāapciemo vai jāpiezvana saviem tuviniekiem.

5. janvārī jāvelta laiks bērniem un mīļajiem, bet 6. janvārī jāpievērš uzmanība veselībai. Šajā dienā var ievērot atslodzes dienu.

7. janvāris ir svarīga diena partnerattiecībām - ja neesat attiecībās, iztēlojieties cilvēku, ar kādu vēlaties būt kopā.

10. janvāris ir lieliska diena, lai padomātu par savu karjeru, bet 11. janvāris jāpavada ar draugiem.

Savukārt 12. janvārī atkal jāvelta uzmanība veselībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas