FOTO: Kristīne Garklāva sajūsmina ar savas ģimenes veikumu

tautaruna.lv 31.decembris 2021, 14:12
 
Kaspars Krafts/F64
TV rīta ziņu programmas vadītāja, žurnāliste Kristīne Garklāva atklājusi, ka viņas ģiemene saviem spēkiem uzbūvējusi iglu.

K. Garklāva sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar burvīgiem atttēliem no izrotāta un iekārtotā iglu.

"Milzu vērtība ir tam, ko darām kopā... Es cieši ticu, ka tieši kopīgie piedzīvojumi un stāsti ir tas, kas būvē atmiņas. Un te ir ziemas spelgonī uzbūvēts iglu. Kādreiz varu arī ar recepti padalīties. Un šis ir iglu, kurā klāju galdiņu un uzaicināju bērnus uz vakara pasēdēšanu. Nesanāk gan ilga tā sēdēšana, un tas nav aukstuma dēļ. Iglu ir silti... Pēc brīža daudzās sveces uzsilda sniegu un uz deguniem sāk pillēt ūdens lāses. Vislabāk izlīdzēties ar lampiņām un lukturīšiem, bet sveces tomēr piešķir maģiskumu.. " - raksta K. Garklāva.

K. Garklāvas sekotāji komentāros ne tikai apbrīno žurnālistes iglu, bet arī dalās savā pieredzē par tāda būvēšanu.

"Pagājušā gadā ar bērniem pagalmā pirmo reizi uzcēlām tāda veida, bija prieki apmēram mēnesi kamēr nesāka kust", Tik skaisti! Pilnīgi piekrītu! Kopā darīšanai ir milzīga vērtība. Galvenais, ka tas paliek atmiņā un, domāju, veido pieredzi arī turpmākai dzīvei, draudzībai, attiecībām savā ģimenē", "tik brīnišķīga ideja!", "Super. Piekrītu ,kopā darīšana ir daudz vērtīgāka par jebkuru dārgu dāvanu", raksta komentētāji.

Jāatzīmē, ka žurnāliste, kura aktīvi pavada laiku dabā, bieži iepriecina savus sekotājus ar burvīgām fotogrāfijām. Piemēram rudenī viņa dalījās ar apbrīnojamu kadru, kurā fiksēja putnus, bet pirms tam sajūsmināja sekotājus ar kadru no meža.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:43

Jaunākās diskusijas