Soctīklos diskutē: vai vecāku nāve ir mācība antivakseriem?

tautaruna.lv 29.septembris 2021, 10:59
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Mikroblogošanas vietnē Twitter izveidojusies diskusija par kādu ierakstu, kurā pieminēta "antivakseru skaudrā mācība".
Ierakstā atklāts, ka cilvēki, kas bija negatīvi noskaņoti pret Covid-19 vakcīnu, inficējās ar koronavīrusu un inficēja arī savu ģimeni.

"Pēdējā mēneša laikā ļoti skaudru mācību guvuši vairāki man pazīstami antivakseri. Saslimuši paši un inficējuši savus vecākus. Diemžēl divos gadījumos viens no vecākiem miris. Neviens no viņiem nebija vakcinējies. Skumji...".

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi. Aktīvi tiek diskutēts par to, vai tiešām antivakseri to uztvers kā skaudru mācību, vai tiešām mainīs savas domas par nepieciešamību vakcinēties. Lielākā daļa komentētāju domā, ka nemainīs gan.

"Un tagad visu atlikušo mūžu jādzīvo ar apziņu, ka nogalināja vecākus... Skarbi."

"Nebūs! Antivax/sazvērestību toriju piekritēji paši nekad ne pie kā nav vainīgi, tikai valdības, Soross, lielā farma, kaimiņš Oļegs, bet nekad paši.."

"Bet tik un tā esmu pārliecināts tā nekļuva viņiem par mācību un turpina savu antivaxeru propogandu."

"Skaudras mācības šobrīd gūst gan nevakcinētie, gan vakcinētie. Jautājumu vēl aizvien ir vairāk kā atbilžu. Bet nu, protams, ir jau abos grāvjos arī tādi, kuriem viss ir skaidrs."

"Diemžēl , bet man ir pretēja pieredze! Vakcinēts slims bērns atbrauca ciemos pie vakcinētiem(jo ir hroniskas salimšanas) vecākiem, nu un vecāki slimi, bet tēvs smags slimnīcā!!! Zavadska teica, ka vakcīnu izpēte ilgsts vismaz 5 gadus!"

Nesen vēstījām, ka bijusī politiķe un tagad uzņēmēja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar kādu savu secinājumu, proti, viņa pamanījusi, ka pret Covid-19 nevakcinētie cilvēki bieži vien ir agresīvāki savos izteikumos.

Kā rakstīja Mūrniece, cilvēki tomēr paši sevi sašķiro vakcinētajos un nevakcinētajos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas