Paskat, kāda ūdens straume Ziepniekkalnā paralizējusi satiksmi!

tautaruna.lv 29.septembris 2021, 19:00
 
Aivars Ķesteris/F64
Ziepniekkalnā applūdis un neizbraucams ceļš pārsteidzis Ozolciema ielas iedzīvotājus. Pirmdien pusdienlaikā uz brauktuves ielūza asfalts un no zemes sāka gāzties ūdens, veidojot milzu izskalojumu, vēstīja raidījums “Degpunktā”.

Pirmdien Ozolciema iela, iepretim Ziepniekkalna vidusskolai, pusdienlaikā pēkšņi kļuva neizbraucama, savukārt riskam nogrimt tika pakļautas vairākas ceļmalā stāvošās automašīnas.

Plīsa ūdensvads, izveidojās izskalojums, un vairāku metru garumā daļēji ielūza asfalts.

Daži no šoferiem, kuri paspēja iebraukt Ozolciema ielā, pirms kustību noslēdza ceļu policisti un atbildīgie dienesti, labprāt sniedza palīdzīgu roku nelaimē nonākušajiem mašīnu īpašniekiem. Visdramatiskāk ar braucamrīku glābšanu veicās kādam ”BMW” spēkratam - tā saimnieks satraucās, ka ūdens teju ielīs salonā un aizskars arī dzinēja nodalījumu.

Apkārtējie, kuri vēroja pamatīgo ūdens postu, norāda, ka līdzīgas situācijas, kad lielāka daļa ielas pludo, šajā apkaimē manāma jau ne pirmo reizi.

Sazinoties ar uzņēmuma ”Rīgas ūdens” pārstāvjiem, kuri negadījuma vietā bija manāmi kuplā skaitā, guvām apstiprinājumu tam, ka notikušais tiešām nebija saistīts ar kādu stihisku nelaimi, bet noticis maģistrāles plīsums. Dienesti īsā laikā veikuši ūdensvada noslēgšanas darbus un tajā pat vakarā uzsākuši remontdarbus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas