FOTO: smaga avārija Jēkabpilī - auto ietriecas baznīcas žogā

tautaruna.lv 29.septembris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Jēkabpilī svētdienas rītā notikusi smaga avārija. Kāda “BMW” šoferis, visticamāk, aizmiglotu skatu ar auto ietriecies pamatīgā ķieģeļu žogā, kas apjož vienu no vietējām baznīcām. Bet pēc notikušā kopā ar pasažieriem no notikuma vietas aizmucis, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Svētdienas plkst. 9.40 minūtēs, laikā, kamēr Krustpils Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā notika dievkalpojums, dievnama žogu ar pamatīgu blīkšķi nojaucis kāds 5. sērijas “BMW” stūrētājs, kurš 90 grādu līkumā acīmredzot nav spējis novaldīt savu braucamrīku.

Lai arī citi tuvējo māju iedzīvotāji ne tikai piefiksējuši negadījumu, bet pat redzējuši mūkošos, pašā dievnamā troksnis palicis nesadzirdēts.

Valsts policijā raidījums “Degpunktā” uzzināja, ka policistiem jau izdevies aplūkot video kameru ierakstus, kuros redzams aizbēgušais, kā arī sasistā “BMW” īpašnieks jau paviesojies policijā. Taisnības labad gan jāsaka, ka viņam ar notikušo nav nekāda sakara.

Valsts policijas Zemgales reģiona Satiksmes uzraudzības rotas vecākais inspektors Salvis Ozoliņš norāda, ka pārkāpējam par negadījuma vietas pamešanu draud 700 eiro liels naudas sods, kā arī divu gadu vadīšanas tiesību liegums. Tāpat, domājams, ka apdrošinātāji regresa kārtībā vēlēsies atgūt naudu par baznīcas žoga remontu.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas