Pasažiera somas saturs pamatīgi izbrīna lidostas darbiniekus

tautaruna.lv 25.februāris, 5:00
 
unsplash.com
Lidostas darbiniekus drīz visticamāk nekas vairs nespēs pārsteigt. Viņi cilvēku somās ir redzējuši visneiedomājamākās lietas. Pavisam nesen kādam pasažierim, kurš bija ASV ieradies no Āfrikas, izdevās no jauna pārsteigt lidostas drošības darbiniekus, ziņo "Daily Star".

Bostonas Logana lidostas četrkājainais darbinieks uzoda nepatikšanas jeb deva signālu, ka kāda pasažiera bagāžā atrodas kaut kas aizdomīgs.

Atverot bagāžu, lidostas darbinieku acīm pavērās neticamais. Koferī bija ievietoti vairāki mumificēti dzīvnieku līķi.

Pateicoties vien lidostas sunim, lidostas darbiniekiem izdevās atklāt, kas ir pasažiera bagāžā. Iepriekš pasažieris bija melojis lidostas drošības darbiniekiem, sakot, ka viņa somā atrodas vien žāvētas zivis.

Pasažieris no Kongo Demokrātiskās Republikas vēlējās ASV ievest pērtiķu līķus. Tie bija dehidrēti, un izrādās, ka pasažieris tos bija plānojis notiesāt.

Muitas un robežapsardzības direktors Hulio Karavia atzina, ka šādas gaļas ievešana ir bīstama. Konkrētā gaļa var saturēt baktērijas, kas var izraisīt nopietnas slimības, tostarp Ebolas vīrusu.

Saskaņā ar ASV tiesību aktiem savvaļas dzīvnieku gaļas ievešana valstī ir stingri aizliegta. Līdz ar to lidostas darbinieki konfiscēja vīrieša koferi un tā saturu un to iznīcināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:40

Jaunākās diskusijas