Daugavpilī huligāni izdara ko tādu, kas gandrīz noved pie lielas nelaimes

tautaruna.lv 25.februāris, 3:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Daugavpilī vienkārši jautrības dēļ nepilngadīgi huligāni aizdedzinājuši atkritumus daudzdzīvokļu mājas konteineru novietnē, nepadomājot par sekām. Deviņstāvu ēkas iemītniekiem draudēja reāla nosmakšana, vēsta "Degpunktā".

Degošas atkritumu tvertnes pie daudzdzīvokļu māju kāpņu telpām nav retums. Lielākoties tās uzliesmo neuzmanīgas rīcības dēļ, tomēr Strādnieku iela Daugavpilī ir izņēmums. Tur atkritumi dega huligānu atriebības dēļ.

“Kaut kādi bērni vai pusaudži tie bija. Mans vīrs, kad gāja āra no mājām, aizrādīja viņiem. Viņi tikai pasmējās. Vēlāk, kad vīrs atbrauca atpakaļ mājas, uzbrauca ar liftu augšā un apsēdās pie galda ēst, mēs sajutām deguma smaku,” norāda Svetlana, kura zina stāstīt par notikušo.

Tomēr bērni ar savu nevainīgo atriebes joku, iespējams, neaizdomājās līdz tam, ka dūmi no pirmajā stāvā degošās atkritumu kastes celsies augšup pa atkritumu šahtām. Līdz ar to tie, kuri dzīvo nama augšējos stāvos, smaks dūmos.

Viena no nama astotā stāva iedzīvotājām baisos notikumus atceras sevišķi spilgti, jo glābēji viņai palīdzējuši nokļūt drošībā.

“Man dzīvoklī sāka nākt dūmi. Iznācu paskatīties, bet te jau viss bija dūmos. Nebija pat iespējams iziet ārā. Viss bija pilns. Smaka bija jā, jā. Tā kā dūmi cēlās uz augšu, astotajā un devītajā stāvā vispār bija… Es skrēju lejā pa trepēm. Arī septītajā stāvā viss bija dūmos. [Ugunsdzēsēji] ļoti ātri atbrauca. Nodzēsa. Ļoti ātri,” stāsta viena no mājas iedzīvotājam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:49

Jaunākās diskusijas