"Alkatības mērs nemazinās". Cilvēki šūmējas - Ukrainas dāvanu izbrāķē, Latvija labāk tērēs četrus miljonus

tautaruna.lv 25.februāris, 1:30
 
Pixaby
Latvijā dāvanā no Ukrainas saņēmusi aplikāciju, kas paredzēta iedzīvotāju apziņošanai apdraudējuma gadījumā. 14. Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa norāda, ka ukraiņu dāvinājumu Latvija neizmantos. Tā vietā tikšot radīta pašiem sava apraides sistēma, kas varētu izmaksāt aptuveni četrus miljonus eiro, raksta "puaro.lv". Šī ziņa satracinājusi sabiedrību - atkal atrasts veids un iemesls, kā iztērēt četrus miljonus... Atgādinājums: miljonus Latvija ir izšķiedusi e-veselībai, kuras vietā tomēr tagad veido ko citu. Par izgāzušos atzīts 3,5 miljonus vērtais projekts "skolas.lv".

"Jūs nopietni? Ukrainas karā pārbaudītā un Latvijai uzdāvinātā aplikācija neesot derīga?! ?! Tā arī pasakiet, ka ir 4 miljoni, ko gribas sadalīt. Tās ir šausmas! Gausībai nav robežu. Pat dzīvojot blakus slepkavam un redzot notiekošo Ukrainā, dažiem nemazinās alkatības mērs," vietnē "X" raksta Rīgas domes deputāte Ieva Brante.

Vismands: No dāvinājuma atkatu nedabūsi.

Ivanda: Jā, patiešām gribētos dzirdēt argumentus, kāpēc reāla sistēma, kas sevi reāli pārbaudījusi, mums neder.

Muhtars: Kam mums gatavu sistēmu kas rāda kur ir bumbu patvertnes ja nav pašu patvertņu? Labāk 10 gadus taisīsim savu sistēmu kamēr tur kāds kaut ko izdomās ar tām patvertnēm.

Biedrība: "Dari ko darīdams, iedod otkatu"

John: Latvijā cits klimats un mentalitāte

Animal: Nu kā no Ukrainas aplikācijas atrēķināt nepieciešamos 20%?? Jūs ko, pavisam traki? Tiem cilvēkiem tak bērni jālaiž skolā!!

Kārlis: Protams, ka nederīga. Mēs jau arī taisījām paši savu foršo e-veselību

Ketners: ūk arī galvenais iemesls, kādēļ tik ilgi nesokas ar šūnu apraides ieviešanu. Nevar taču laist garām iespēju apgūt dažus miljonus.

Gunita: Nu kā gan savādāk, neies taču atteikties no pāris miljonu sadalīšanas savējiem( īpaši tiem, kuri tik " veiksmīgi" jau daudzus e risinājumus LV izveidojuši. Naudas ir tik daudz kā nekad. Rezumē- naudu apgūs, rezultāts nulle, atbildība nulle.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas