Viena no bīstamākajām tūristu atrakcijām Eiropā, kuru cilvēki pat par desmit miljoniem neapmeklētu

tautaruna.lv 25.februāris, 14:15
 
unsplash.com
Ir viens tūrisma objekts Eiropā, kuru ceļotāji pat par vairākiem miljoniem negrasītos apmeklēt. Kas tā ir par vietu, kas biedē daudzus?

Cik cilvēku, tik dažādu gaumju. Kādam patīk laiskas brīvdienas pludmalē, citiem - aktīvs pārgājiens. Vēl kāds iecienījis pastaigas lielpilsētās, bet citiem patīk ekstrēma atpūta.

Medijs "The Sun" nosauc vienu no ekstrēmākajiem galamērķiem Eiropā, kas liek uzmesties zosādai ne vienam vien.

Šī biedējoša tūrisma objekta nosaukums ir "Debesu kāpnes" (Ladder to Heaven). Tās atrodas Gosavā pie Dahšteinas Austrijā.

"Debesu kāpnes" ved uz kalna virsotni, un, lai pa tām uzkāptu, ir jābūt pieredzējušam klinšu kāpējam, kas nezina, kas ir bailes no augstuma.

Klinšu kāpšanas maršruts, kas ved uz "Debesu kāpnēm" un pa tām, ir veidots no tērauda trosēm un kāpnēm. Pieveicot "Debesu kāpnes", paveras iespaidīgs skats no 400 metru augstās Grosser Donnerkogel kalna virsotnes.

Baisākais šajā kapienā ir tas, ka, lai nokļūtu kalna virsotnē, ir jāpievar "Debesu kāpnes", kas savieno divus kalnus, kuriem pa vidu atrodas dziļa aiza. Kāpņu garums ir 40 metri.

Sebastian Lehrke / MERCURY PRESS/Scanpix/Leta

Soctīkos cilvēki min, ka ne par kādu naudu nekāptu šajā virsotnē, jo tas izskatās ne tikai baisi, bet arī bīstami. "Pat ja jūs man iedosiet desmit miljonus dolāru, neviens mani nevarēs tur dabūt."

Sebastian Lehrke / MERCURY PRESS/Scanpix/Leta

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

25.februāris

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas