Tiesa nosūta "antivakseri" uz psihiatrisko slimnīcu

tautaruna.lv 19.novembris 2021, 19:46
 
Ekrānšāviņš no video
Krievijā kāda sieviete, kas pazīstama ar saviem skandalozajiem izgājieniem, nosūtīta uz psihiatrisko slimnīcu. Viņa tika aizturēta laikā, kad neļāva kārtības sargiem pārbaudīt QR kodus pie ieejas tirdzniecības centrā.

Tiesa nolēma nosūtīt pilsētas Naberežnije Čelni iedzīvotāju Aginu Altinbajevu uz psihiatrisko slimnīcu ekspertīzes veikšanai. Sieviete spriedumu pārsūdzēja, taču tiesa to atstāja negrozītu.

Agina Altinbaeva ir pazīstama pilsētā un ārpus tās, pateicoties viņas skandalozajām izdarbībām. Viņa nofilmējusi, kā brauc ar automašīnu ar mazuli rokās, pēc tam sēdināja pie stūres savu 6 gadus veco dēlu. Rezultātā sievietei piemērots naudas sods par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu un pret viņu ierosināta krimināllieta par bērnu nepieskatīšanu.

Pēc kāda laika Agina atkal parādījās skandalozajās ziņas - viņa sarīkoja izrēķināšanos ar dēla klasesbiedra vecākiem, tostarp aplēja viņus ar zaļu krāsu, un pēc tam notsūtīja zārka vāku, pie kura pievienoja dēla fotogrāfiju ar izdurtām acīm.

Viņa tiek turēta aizdomās arī par apmelošanu, īpašuma bojāšanu un nāves draudiem.

Zināms, ka Agina Altinbajeva arī liedza tirdzniecības centru apsargiem pārbaudīt QR kodus apmeklētājiem, apgalvojot, ka vakcinācija pret Covid-19 un sertifikāti ir nelikumīgi.

Augusta vidū visas Altinbajevas krimināllietas tika apvienotas vienā tiesas procesā. Bet tad radās pamatots jautājums - vai sieviete ir garīgi vesela? Tāpēc viņai nozīmēta psihiatriskā ekspertīze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas