Ar 11 gadus senu foto Mūrniece parāda ministres darba aizkulises

tautaruna.lv 19.novembris 2021, 11:08
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī iekšlietu ministre un tagad uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook publicējusi bildi, kas tapusi laikā, kad viņa ieņēma ministres amatu.
Kā raksta Mūrniece, lai gan tagad viņa neizskatās lieliski, viņa noteikti neizskatās tā, kā foto.

"Es pirms 11 gadiem...

Šobrīd man ir 51. Nedomāju, ka izskatos lieliski. Bet noteikti ne tā, kā šajā fotogrāfijā.
Jā, es atceros, kā tajā laikā jutos. Atceros, cik daudz strādāju. Un ka gulēju vidēji 5 stundas diennaktī.
Es biju ministre… Par visu ko cīnījos un šķita, ka valsti glābju.
Tikmēr palaidu garām pati sevi," viņa dalās atklātās pārdomās.

Uz Facebook lietotāju komentāriem, ka tagad Linda izskatās daudz labāk, viņa atbild, ka tā arī jūtas, kā arī neslēpj - toreiz fotogrāfējoties, smaidu nācās izspiest.

"Šķiet, toreiz to (smaidu) ar varu būšu no sevis izspiedusi… Tāpēc tagad mēģinu daudz smaidīt pat par maziem priekiem," piebilst Mūrniece.

Kā zināms, kopš 2009. gada 12. marta L. Mūrniece bija iekšlietu ministre sava partijas biedra Valda Dombrovska valdībā.Piedalījusies 10. Saeimas vēlēšanās, tomēr netika tieši ievēlēta Saeimā. Viņa mandātu ieguva 4. novembrī, pēc tam, kad savu mandātu uz laiku nolika valdības sastāvā esošais Ģirts Valdis Kristovskis. Neilgi pēc tam arī L. Mūrniece mandātu nolika uz ministra amata pildīšanas laiku, jo saglabāja iekšlietu ministres amatu arī otrajā V. Dombrovska valdībā.

2011. gada sākumā pēc traģiskās apšaudes Jēkabpilī, kurā gan noziedznieki, gan cietušie bija policisti, L. Mūrnieci aicināja demisionēt sabiedrība un policistu arodbiedrības. Lai arī ministre sākotnēji atbildēja, ka viņas politiskā atbildība ir policijas sakārtošana, pēc vēl citu policistu izdarītu noziegumu nonākšanas sabiedrības uzmanības lokā, 17. februārī viņa tomēr iesniedza Ministru prezidentam V. Dombrovskim demisijas rakstu. Premjerministrs to pieņēma, bet noteica ilgu termiņu līdz darba pārtraukšanai — 6. jūnijā. Pēc ministra amata pamešanas L. Mūrniece neatjaunoja Saeimas deputāta mandātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas