Šodien ir Mēness aptumums; kuras zodiaka zīmes tas ietekmēs visvairāk?

tautaruna.lv 19.novembris 2021, 9:33
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Lai gan 19.novembrī pilnmēnesi un Mēness aptumsumu varēs novērot tikai daļa no Zemes iedzīvotājiem, tā ietekme skars visus planētas iedzīvotājus, raksta Bustle.
Astrologi saka, ka tieši četru zodiaka zīmju pārstāvjus visvairāk ietekmēs Mēness aptumsums un pilnmēness.

Vērsis


Vērši, kuri ne pārāk mīl pārmaiņas, saskarsies ar faktu, ka tagad viņiem vajadzēs izkāpt no savas komforta zonas un sākt sevi pilnveidot un beidzot atrisināt visas sakrājušās problēmas. Jādomā par jaunām perspektīvām un sākumiem - tuvojas lielas pārmaiņas.

Lauva


Šīs zīmes pārstāvji būs visjutīgākie attiecībā pret Mēness aptumsuma ietekmi. Iespējams, ka no jums sāks prasīt uzvesties noteiktā veidā gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Tāpēc Lauvai draud morāla un fiziska izdegšana. Lai no tā izvairītos, vispirms padomājiet par to, kā ir vislabāk jums, nevis citiem.

Skorpions


Skorpioni var saskarties ar problēmām personīgajā dzīvē un saskarsmē ar citiem. Šo problēmu ignorēšana var izraisīt nopietnas sekas. Pārliecinieties, ka jūs ieskauj cilvēki, kas jums patiešām ir svarīgi.

Ūdensvīrs

Šai zīmei ir pienācis laiks radikālām pārmaiņām. Ir jāatbrīvojas gan no nevajadzīgām lietām mājā, gan no liekām domām. Ja tas nav izdarīts, šīs zīmes pārstāvjus var ietekmēt pagātnes notikumi vai cilvēki, turklāt ne tajā labākajā veidā.

Astrologu ieteikumi


Astrologi arī iesaka visu zodiaka zīmju pārstāvjiem pilnmēness dienā atbrīvoties no atkritumiem mājās un labāk iegādāties jaunus dekora priekšmetus mājokļa interjeram.

Rāpat astrologi neiesaka šajā dienā sākt ko jaunu, domāt par darba maiņu, iesaka nestrīdēties ar vadību, negriezt un nekrāsot matus un nagus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas