Ušakovs atklāj ko interesantu par savu laulības dzīvi

tautaruna.lv 19.novembris 2021, 15:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Bijušais Rīgas mērs un tagadējais Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs ierakstā sociālajos tīklos atklāj - viņam ir ļoti paveicies ar sievu.

Nils Ušakovs un Iveta Strautiņa-Ušakova pirms 7 gadiem. Kā ierakstā mikroblogošanas vietnē Twitter min Nils, kopš tā brīža viņi ir kopā visu laiku.

"Pirms 7 gadiem mēs ar Ivetu esam apprecējušies. Kopš tā brīža mēs pavadām laiku kopā režīmā 24/7 - sākumā bija kopā uz darbu un kopā uz mājām, pēc tam visas pārbraukšanas, lokdauni utt. Nu ko es varu pateikt - man ir ļoti paveicies!" atklāsmēs dalās Ušakovs.

2014.gada 19. novembrī Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē gredzenus mija Rīgas mērs Nils Ušakovs un viņa mīļotā sieviete, Rīgas mēra biroja vadītāja Iveta Strautiņa. Drīz vien pēc kāzām politiskajās aprindās sāka virmot runas, ka jaunais pāris gaida ģimenes pieaugumu. Tagad ģimene audzina dēlu Tomu.

Nilam Ušakovam šī ir jau trešā laulība. Vispirms viņš bija precējies ar žurnālisti Mariju Ušakovu, bet 2010. gada janvārī gredzenus mija ar Jeļenu Ušakovu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas