Nikola Krištopane sašutusi par notiekošo Rīgā; uzrunā Staķi

tautaruna.lv 19.novembris 2021, 10:12
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Uzņēmēja un politiķa Viļa Krištopana meita Nikola mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar atklātu ierakstu - viņa neslēpj sašutumu par to, kas notiek Rīgas ielās.
Nikola runā par to, ka suņu saimnieki Rīgā nesavāc savu mājdzīvnieku izkārnījumus. Viņa uzskata, ka tā ir reāla problēma.

Pie mums, Rīgad dome, vajadzētu skarbus sodus par to, ka saimnieki aiz saviem suņiem nevāc sūdus. Protams, jūs arī varētu vairāk izvietot maisiņu statīvus, ja nu kādam aizmirsies. Zīmes un sodus gan vajag, jo tas ir traki, kas notiek," viņa raksta.

Nikola uzrunā arī Rīgas mēru Mārtiņu Staķi.

"Vispār ietagošu arī Mārtiņu Staķi, ja jau ir iespēja un ja nu sadzird. Šī ir reāla problēma. Man arī ārzemju viesi ir aizrādījuši, ka pie mums kā pa mīnu lauku," viņa piebilst.

Interesanti, ka Nikola Twitter bija izveidojusi aptauju, kurā lūdza cilvēkus atbildēt uz jautājumu, vai viņi savāc sava mājdzīvnieka izkārnījumus.

Interesanti, ka 80% atbildēja apstiprinoši, teju 13 % nekad to nedara, bet apmēram 7% to dara tikai tad, kad dzīvnieks nokārtojas uz ceļa nevis zālienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas