Nacionālo bruņoto spēku komandiera neparastais sveiciens svētkos

tautaruna.lv 26.decembris 2021, 10:00
 
facebook.com / Ekrānuzņēmums
Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš saviļņojis sociālos tīklus ar neparastu sveicienu svētkos. 

Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš savos sociālā tīkla "Facebook" un "Twitter" profilos ievietojis video, kurā, atrodoties uz bruņumašīnas, Ādažu poligonā, veltnē piparkūku mīklu un uzrunā karavīrus un Latvijas sabiedrību.

"Šie svētki mums asocējas ar to, ka mēs tos sagaidām draugu lokā. Un tad, kad māja iesmaržojas ar piparkūku mīklu, tad gaišas domas atnāk pie mums visiem. Un mēs gribam ar tām domām padalīties ar mums vistuvākajiem cilvēkiem ģimenē, draugu pulkā, starp karavīriem un civilajiem darbiniekiem. Un kas var būt labāks, kā šo piparkūku cepšanu organizēt šeit - Ādažu militāraja poligonā, uz bruņumašīnām, un sagatavot šo lielisko dāvanu mums visiem, mūsu Latvijas sabiedrībai, " saka Kalniņš.

Bruņoto spēku komandieris video stāsta, ka viņam un citām militārpersonām īpaši tuvas ir piparkūku formiņas, kas ir armijas ekipējuma un bruņojuma formā, kā arī saistītas ar aizsardzības zīmēm.

"Karavīri, jūrnieki, zemessargi un civilie darbinieki! Pateicos jums par dienestu. Pateicos par jūsu augsto profesionalitāti. Pateicos par jūsu veikumu un atbalstu mūsu Latvijas sabiedrībai. Es vēlos novēlēt jums visiem priecīgus un gaišus Ziemassvētkus, lai piparkūku smarža, ienesot jūsu ģimenēs laimes sajūtu, radītu prieku, saticību un arī absolūtas pozitīvas cerības uz nākošo 2022.gadu, " nobeigumā vēlējis Kalniņš.

facebook.com / Ekrānuzņēmums

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" cilvēki izrāda arī neizpratni par apsveikumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas