11 gadus veca Krištianu Ronaldu fane satiek savu elku un nopelna iespaidīgu sodu

tautaruna.lv 12.novembris 2021, 21:10
 
AP/Scanpix/Leta
Futbolista Krištianu Ronaldu fane, 11 gadus veca meitene, pēc futbola spēles uzskrēja uz laukuma, lai iegūtu spēlētāja kreklu. Šāda viņas rīcība vecākiem izmaksās lielu naudu, ziņo "Daily Star".

Ceturtdien, 11. novembrī, norisinājās futbola mačs starp Īriju un Portugāli.

Šajā spēlē piedalījās arī pasaulslavenais futbolists Krištianu Ronaldu.

Noslēdzoties spēlei notika, kas pavisam neierasts. Uz laukuma uzskrēja maza meitene, kas devās taisnā ceļā pie slavenā futbolista. Viņa vēlējās iegūt Ronaldu kreklu.

Futbolists meiteni iepriecināja un atdeva ne tikai savu kreklu, bet arī viņu apskāva. Pēc tam apsardze noveda meiteni no laukuma.

Vecākiem dārgi izmaksās viņas vēlme iegūt slavenā futbolista kreklu. Šāds meitenes izgājiens nopelnījis 2500 mārciņu lielu sodu.

Meitene skaidroja, ka viņai to izdevās panākt, jo spēli vērojusi tribīņu otrajā rindā. Viņa esot pārlekusi pāri otrās rindas barjerai, pēc tam pārleca pāri pirmajai rindai un nokļuva laukumā.

"Tad es sprintā skrēju pa laukumu, bet man aiz mugura skrēja apsargi," skaidroja meitene.

Krištianu Ronaldu duš Santušs Aveiru ir portugāļu futbolists, spēlē uzbrucēja un pussarga pozīcijā. Krištianu Ronaldu ir 2008. gada Zelta bumbas ieguvējs, 2013. un 2014. gada FIFA Zelta bumbas ieguvējs un 2016. un 2017. gada atjaunotās Zelta bumbas ieguvējs. Portugāles izlases sastāvā kļuva par 2016. gada Eiropas čempionu. Portugāles Futbola federācija atzinusi Krištianu Ronaldu par visu laiku labāko Portugāles futbolistu. Piecas reizes ir uzvarējis UEFA Čempionu līgā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas