Ekstrasense, kura paredzēja prinča Filipa nāvi, dalās ar paziņojumu par Meganu

tautaruna.lv 12.novembris 2021, 12:09
 
Ekrānuzņēmums
Ekstrasense Debija Deivisa vairākas reizes ar savām prognozēm vērsusies pie karaliskās ģimenes. Tagad viņa dalījusies ar paziņojumu, kas attiecas uz Saseksas hercogu un karaļnama attiecībām.

Pēc D. Deivisas teiktā Megana Mārkla ir neapmierināta ar savu dzīvi pēc pārcelšanās uz ASV, raksta ok-magazine.ru.

"Es redzu, ka Kalifornijā viņai pietrūkst uzmanības, ko saņēma savā iepriekšējā statusā," skaidro ekstrasense. "Es domāju, ka viņa jūtas aizvainota, un šī situācija var pasliktināties, kad Keita un Viljamss uzņemsies savas jaunās lomas."

Deivisa paredzējusi arī grūtības Meganas un prinča Harija ģimenes dzīvē.

"Manuprāt, Harijam pietrūkst dzimtenes un mīļoto cilvēku," saka D. Deivisa. Tas varētu izraisīt nesaskaņas starp pāri un viņa atzīmē, ka princis tomēr ir vairākas reizes pēc pārcelšanās tomēr vairākas reizes atgriezies dzimtenē, lai gan tam bija svarīgi iemesli - vectēva bēres un princeses Diānas statujas atklāšana.

Jau vēstīts, ka tikko Megana Mārkla un princis Harijs Ņujorkā apmeklēja militāro veterānu godināšanas pasākumu. Pēc pasākuma apmeklētāju teiktā, Megana Mārkla izskatījās ļoti krāšņi satriecošā Carolina Herrera kleitā.

Jāpiebilst, ka Harijam, kurš 10 gadus pavadīja militārajā dienestā, dalībai šajā svinīgajā pasākumā Ņujorkā ir liela nozīme.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas