VIDEO: Soctīklus satricina veids, kādā Gobzems piedalās Saeimas debatēs

tautaruna.lv 12.novembris 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
Mikroblogošanas vietnē Twitter plašu rezonansi izpelnījies video, kurā redzams, kā politiķis Aldis Gobzems, attālināti piedaloties Saeimas debatēs, to dara, atrodoties uz velotrenažiera.

Publiskotajā video redzams, kā politiķis, turpinot mīties uz velotrenažiera, pauž savu viedokli par personisko veselību Saeimas debatēs. Viņam gan tiek lūgts cienīt procesu un nokāpt no trenažiera.

"Šeit nav tā, ka kaut kādi pajoļi izlems, ko man darīt ar manu veselību. Es esmu pieaudzis cilvēks, es pats ļoti labi zinu, ko man vajag, kas man palīdz, kas man nepalīdz," sacīja Gobzems.

Video strauji izplatījies soctīklos.

Ar video soctīklos dalījusies un to komentējusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule: "Jauns līmenis, nevar izslēgt, ka repertuārā varētu būt arī dalība debatēs, sēžot vannā."

Cilvēki komentāros ir ne tikai sašutuši par politiķa nekaunību, bet arī joko par A. Gobzema uzvedību un apšauba viņa "veselīgos" paradumus.

"Kad šķiet, ka nu jau Aldis ir sasniedzis ‘virsotni’, viņš atrod jaunu veidu kā izpildīties," pauž komentētājs.

"Kaut kāds cirks. Uzvedās, kā tāds mazs bērns. Nav ne cieņas, ne kultūras," norāda komentāra autore.

"Es teiktu, ka tas viss ir prasta pakazuha. Istabā braukt garroku kreklā! Es minu garāžā pie +15 grādiem i to tek kā pirtī. A te čalīts neizskatās pat iesvīdis," pieredzē dalās zinātājs.

"Es baidos, ka viņš savu veselību drīzak sačakarē, ne tur ko uzlabo. Es arī varu noskriet garus km. Bet organisms arī nav robots, visam jabūt samērīgam. Visur jābūt samērīgumam. Es sāku ar 4 km, bet vairāk par 6 km neskrienu. Tas nav nepieciešams," par Gobzema sportiskajām aktivitātēm komentārā izsakās mediķis.

Jau vēstīts, ka iepriekš A.Gobzema paustais soctīklos par sievietēm politikā raisījiis sašutumu vairākās Latvijas sievietēs, kuras darbojas politikā. Politiķis atbildējis uz kāda sekotāja jautājumu par sievietēm politikā "ilgtermiņa" un politiķias atbildējis, ka uzskata, ka politika tomēr ir domāta "večiem", jo sievietes "politikā lielākotis pazaudē sievišķību" un kļūstot pat par "pusvečiem".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas