Tauta piedāvā kandidāti uz Ārstu biedrības prezidentes amatu

tautaruna.lv 5.novembris 2021, 17:30
 
lsm.lv / Ekrānuzņēmums
Īpašu ievērību pēc LTV raidījuma "Kas notiek Latvijā?" guvusi ģimenes ārste no Balviem un Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas prezidente Līga Kozlovska. Mikroblogošanas vietnē "Twitter" lietotājiem pēc raidījuma veidojies savs priekšstats par ārstes potenciālu.

Raidījumā "Kas notiek Latvijā?" īpašu ieverību guva ģimenes ārste Līga Kozlovska, kuras viedokli skatītāji novērtēja kā konstruktīvu un viegli uztveramu.

"Līga Kozlovska: Likumdošanas akti par vakcināciju bija jāpieņem pavasarī. Visiem ģimenes ārstiem bija jāiesaistās, un tas bija jādara likumdošanas jomā. Mēs - 56% ģimenes ārstu visus vakcinējām, pārim saviem spēkiem. Likumam, kas pieņemts no 1.oktobra, bija jābūt no 1.maija"

"Līga Kozlovska: Ja Saeima būtu atbalstoši virzījusi vasarā šo projektu par “obligāto vakcināciju”, mēs nebūtu tur, kur esam. Ģirts Briģis: Politiķiem jāņem vērā sabiedrības noskaņojums. Dabīgi, ka viņi ņem to vērā. Es vēl pieliktu klāt sabiedrības attieksmi pret likumu"

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji pauž savu viedokli par Kozlovskas potenciālu un piemērotību arī konkrētam amatam, šim viedoklim piekrita vairāk kā pustūkstotis "Twitter" lietotāju.

"Šovakar pie Dombura bija redzams, ka politiķi un eksperti/mediķi dzīvo divās realitātēs. Visspilgtākās bija Gerharda arogantās dusmas, viņš reāli nesaprata, ko Briģis cenšas pateikt par 15.11. Vērtīgas un uz zemes bija Kozlovska un Aizsilniece."

"Noskatījos Domburu. Ja Latvijas Ārstu biedrības prezidente būtu Līga Kozlovska (lauku ārste no Balviem), mums jau sen būtu krietni lielāka vakcinācijas aptvere. Skaidra valoda un vēstījums."

"Kozlovska uz šo amatu kandidēja, bet Apinis viņu nokoda. Karma ir kuce, jo tagad Aizilniece kož nost arī pašu Apini."

"Kā LĀB vadītaja, Kozlovska būtu daudz labāka, jo no LĀB visu šo laiku nav bijuši ne jēdzīgi ieteikumi, ne aicinājumi vakcinēties. Tīri tikai antivax rosinošas ziņas un muldēšana, ka Covid jau iesnas vien ir..."

"Lauku ģimenes ārste (atvainojos, ka nepiefiksēju uzvārdu) pasaka kā ir - politiķi nobijās"

Kā jau iepriekš portāls nra.lv ziņojis, raidījumu "Kas notiek Latvijā?" pirmo reizi raidīt sāka pirms 20 gadiem, galvenais tā satura veidotājs un arī raidījuma vadītājs ir cienītais analītiskais žurnālists Jānis Domburs. Pēc 10 gadu pārtraukuma 3.novembrī raidījums atgriezies LTV ēterā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas